Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi partnert fogadtok el egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Pl te még egy nővel voltál ,de a jelenlegi kapcsolatodban a nőnek már a 10. lennél.
Meg van a bizalom mert elmondta,de ezután ti hogy állnátok hozzà?
22/f
2019. júl. 21. 13:58
1/16 anonim válasza:
Hol érdekelne már, hogy hány partnere volt?
Most velem van, nem ez a lényeg?
2/16 A kérdező kommentje:
De ez!
Csak mi van ha ő az igazi,en meg még nem éltem ki magam.
De amiatt nem is dobnám,csak kicsit idegesíteni...
2019. júl. 21. 14:03
3/16 anonim válasza:
Én nem voltam túl sokkal és azt hiszem bármennyit el tudnék fogadni.
4/16 anonim válasza:
Nem érdekelne. Sose értettem ezt a hány partnere volt dolgot.
5/16 anonim válasza:
Senkit nem érdekel aki egy érett és mentalisan egészséges felnőtt
6/16 anonim válasza:
Akkor neked nem az a bajod, hogy ő mennyivel volt, hanem hogy te még nem élted ki magad.
7/16 anonim válasza:
It's not yours.... It's only your turn :)
8/16 anonim válasza:
Tekintsd úgy, hogy te vagy a szerencsésebb, mert hamar rátaláltál. Neki meg már el kellett viselnie kilenc gyökeret, akiből ki tudja hánynak csak egy strigula volt... Ha te komolyan gondolod vele, akkor így állj hozzá!
21L
10/16 anonim válasza:
Ha hosszútávú kapcsolatról beszélünk, akkor ott a minél alacsonyabb korábbi partnerszám az optimális a hölgy részéről.
Ha alkalmi, ill. szexkapcsolat, ott nincs jelentősége.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!