Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért ilyen érzéketlenek?
Figyelt kérdés
Alkalmi szex után nőként jól esne ha nem egy gumibabának néznének akit faképnél hagy mint kutya a sz.. hanem bár simogatna pár percig vagy valami utána úgy érzem mint akit kihasználtak mint egy k@rvát.. eddig 5 pasival voltam de mind lezavarta a szexet 5-10 perc alatt előtte fél órát szopat, cserébe kapok én is kb 3 perc kényszeztetést amit nem is élveznek.. Miért vagytok ilyen önzőek?2019. júl. 21. 13:32
21/25 anonim válasza:
Nem jó típusból válogatsz, és még általánosítasz is. Hallgass az össztöneidre, és olyanokkal feküdj össze akikben meg is tudsz bízni. Az eredmény jó szex, kellemes társaság.
22/25 anonim válasza:
Ezek a férfi (fiú) nem selejtje. Sok a hormon, és csak az ürítés érdeklo őket! Valóban csak használnak! (mert hagyod!)
23/25 anonim válasza:
Írj nekem, én kényeztetnélek xd
29f
24/25 anonim válasza:
Miért vagyok önző? Hát nézzük. Mert csak szexre kellenek az ilyen nők, ha simogatni, bújni akarok, akkor keresek barátnőt. Az ilyen nőkre valahogy máshogy tekintek, csak kihasználom őket, ha megunom akkor lecserélem. Válassz magadnak innen valami balféket, gondolom már sok ajánlatot kaptál. Ezek a két kezüket összetennék ha végre láthatnának puncit. Biztosan megbecsülnének. Amúgy meg erről csak te tehetsz. Hagyod magad kihasználni, semmi önbecsülésed sincs, hagyod, hogy tárgyként használjanak.
25/25 anonim válasza:
És meddig várjon a hercegfiúra? Tudjátok h milyenek a mai férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!