Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Nektek mi az élvezetesebb?
Figyelt kérdés
Pl egy szopásnál, melyik jobb, hogyha a csaj magától szop, vagy ha ti irányítjátok, mondjuk a fejénél, hajánál fogva? Miért?2019. júl. 21. 00:09
1/11 anonim válasza:
Egy olyan torok, ahol legalább félig zud
3/11 anonim válasza:
Ha ő csinálja végig, az a legjobb. Ha én akarok irányítani, akkor simán a hátára fektetem, és berakom a puncijába.
18/F
4/11 anonim válasza:
Én hagyom hadd csinálja és kőzben simogatom a haját és mondom neki milyen jó amit csinál.
5/11 Eric Mayers válasza:
en is hagyom hogy maga csinalja kozben di serem...
nincs itt fiu aki kiprobalna egy 26 eves aki eddig csak lanyoklal volt? bp..
6/11 anonim válasza:
Mikor hogy, de inkább az utóbbi, mert szeretek irányítani.
7/11 anonim válasza:
Kedvfüggő,jó szopatni is,de jó néha csak feküdni is és csak átadni magam az élvezetnek.
8/11 anonim válasza:
Ha magától csinálja, és jól is csinálja.
9/11 anonim válasza:
én szopatni szeretek mert enyhén dom vagyok:)
10/11 anonim válasza:
Előjáték gyanánt Ő diktál, aztán szex közben és a végén én irányítok. Finom szopatás, stb. Végén szájba/cickókra élvezés. Csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!