Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, van olyan elelvezes amibe belebozongtok, es orditottok a gyonyortol?
Figyelt kérdés
Szex,orgazmus2019. júl. 21. 11:12
1/9 anonim válasza:
Erre En is kivancsi vagyok. 18/L
2/9 A kérdező kommentje:
En is!!
2019. júl. 21. 11:14
3/9 anonim válasza:
Beleborzongás már volt. Illetve volt olyan, hogy annyira felvoltam izgulva, hogy nagyon sokáig élveztem, de tényleg hosszú másodpercekig csak spricceltem :D mondjuk nem csoda... Két lány térdelt előttem és az arcukra élvezhettem
4/9 anonim válasza:
Igen. Ha nagyon kívánom a partnerem általában az a vége.
5/9 anonim válasza:
Ha nagyon jó a partner, és már rég nem csináltam, akkor igen, van.
18/F
6/9 anonim válasza:
Én epilépszás rohamhoz hasonló tünetet produkálok. Mondjuk az élvezet szintje is ott van. De konkrétan. Általában csak feszülök, morgok, vagy némán magamba zuhanok, de van az egy szinttel nagyobb is, amikor olyan, mintha valaki egy erős rohamon menne át. Elég mókás jelenség vagyok, így a szexnél is az vagyok.
Még hogy beleborzongani.., sok önismerethiányos. :DDD
8/9 anonim válasza:
Én húsz éve folyamatosan ilyeneket élek át, amióta a feleségemmel szexelek. Jószerivel vidékre is azért költöztünk, hogy az oroszlánüvöltésem ne zavarja a panellakókat. :-))
60F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!