Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet velem a gond ha még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a gond ha még 24 évesen sem voltam nővel?

Figyelt kérdés

Ennyi idősen már nagyon el van késve az ember?

Nekem a nők annnyira távolinak. El sem tudom képzelni hogy nekem valaha is barátnőm, legyen. Nem vagyok én olyan menő hogy észre vegyenek engem. Pedig nyilván én is szeretnék párt.

2019. júl. 19. 07:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
24%
Természetes kiválasztódás. Régen is volt, ma is megvan. Régen a gyengék kihaltak, nem szaporodtak. Ti vagytok akik összetartjátok a társadalmat, dolgoztok, termeltek. Mi meg akik visszük a nőstényeket. Hidd el, nem új keletű a dolog. Mindig is így ment :)
2019. júl. 19. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!