Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a gond ha még 24 évesen sem voltam nővel?
Ennyi idősen már nagyon el van késve az ember?
Nekem a nők annnyira távolinak. El sem tudom képzelni hogy nekem valaha is barátnőm, legyen. Nem vagyok én olyan menő hogy észre vegyenek engem. Pedig nyilván én is szeretnék párt.
Köszi!
De én szeretnék gyerekeket...
A hozzáállásod a gond.
Ha még gondolni sem mersz rá h egyszer legyen egy csajod, akkor hgondoltad a csajozást?
Azt hiszed h majd nyomulni fognak rád, és nem kell semmit sem csinálnod? Vagy h bekopog hozzád egy csaj, h "bocsi annyira vágyom egy barátra, nem akarsz velem járni?"
Hát tévedsz!
Menj el bulizni, ismerkedj, és próbálkozz(de ne nyomulosan!)
Ne add fel, és majd alakulni fog.
L
Nálam egy negyven fölötti szerencsétlen próbálkozott be tavaly, de olyan bunkó módon, hogy még most is eszembe jut néha. És még meg volt sértődve, hogy nem érdekel, sőt mi vagyunk a szemetek amiért ő akkora igénytelen barom, hogy nem kell senkinek. Amúgy tényleg az volt. Szóval azt gondolom, jól van ez így, aki érdemes arra, az talál magának úgy is. A többi meg jobb is ha nem!
21L
"El sem tudom képzelni hogy nekem valaha is barátnőm, legyen."
Miért?
Amúgy nincs túl nagy elvárásod egy barátnővel szemben ,hogy milyen legyen?
Jó tudjon a pörkölthöz nokedlit szaggatni ez alap.. De ezen kívül?
#9 Ne akard már megfejteni, szimplán lúzer aztán kész.
Az ilyen embereken nem tudsz változtatni, mert ők nem akarnak magukon változtatni. Ha nem így lenne, már valamit másképp csinálna és talált volna csajt.
1-sel és 4-sel értek egyet teljes mértékben. Nem mindenkinek kell szaporodni, rohadt sokan vagyunk a bolygón így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!