Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron volt egy három alkalmas kalandom.12 és 18 héttel később az ÁNTSZ csinált hiv teszteket. Mind a kettő negatív. Ma voltam vért adni. Ugye akkor nem kell attól tartani, hogy most bármi gond lesz?
Ha 12 és 18 héttel később negatív volt a HIV teszt, akkor HIV pozitív biztosan nem lehetsz...
HIV tesztet leghamarabb a "kaland" után 8 héttel lehet csinálni, s ekkor lenne a legmagasabb egyébként a vírus szám, hogyha pozitív lennél.
Azért nevezném kalandnak, mert egyéb okok miatt nem lett belőle több. Azóta nem voltam senkivel, nincs új párom.
Tehát, ha az ELISA teszt 18 héttel utána negatív lett, akkor az már biztos eredményt adott, igaz? Emiatt nincs okom pánikolni?
Úgy rémlik, hogy a hölgy azt mondta, hogy 2-4 héttel az eset után biztosat mutat. Négy héttel később csak azért javasolt ismételni, ha nem biztos az időpont.
Ti aggódnátok?
Attól, hogy a hív teszted negtív lett, még van vagy 1000 féle nemi betegség amit alkaphatsz.
Nem értem miért csak a hívtől retteg mindenki.
Nem kell semmi papírt vinni a negatív hiv szűrésről.
Igazából, csak annyi érdekelne, hogy ha nekem van két negatív hiv teszt eredményem, akkor kell e esetleg attól tartanom, hogy most mégis azt mondják hiv fertőzött vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!