Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy hogy ez nem fair?
Figyelt kérdés
Szóval januárban kezdtem el ismerkedni a párommal. Sokat beszélgettünk a szexről, főleg arról hogy én mit szeretek. Ő meg áradozott hogy így beszélgetés alapján milyen jól összeillenénk. Lényeg hogy mikor oda jutottunk szinte semmi nem történt. Első 3 alkalommal csak én elégítettem ki, ő semmi. Nyalni egyáltalán nem szeret, szex közben meg kb 2 perc és elmegy. Szóval marad nekem az ujjazás, de az is max 1x. Múltkor direkt nem szóltam neki hogy elégítsen ki engem is ne csak én őt, de magától eszébe se jutott. Még ezt 2x eljátszottuk, utána már szóltam hogy amúgy nem felejtesz el valamit????? Fel se tünt neki hogy talán engem is ki kéne elégíteni. Szeretem, de szerintem ez nem fair, mert tudta hogy én szeretem a szex majdnem minden formáját, ehhez képest 0 amot nyújt. Gondolkoztam hogy elhagyom, szerintetek igazam lenne?2019. júl. 17. 20:13
11/15 anonim 

válasza:

Esetleg mondd el neki, hogy brit tudósok felfedezték, hogy létezik női orgazmus is, és kérdezd meg, hogy hallott-e már ő is róla.
Amúgy meg én biztos elhagynék egy férfit, akinek magától nem fontos, hogy nekem is épp annyira élvezetes legyen a szex, mint neki.
12/15 anonim 

válasza:

A szexuális kultúrája a béka se.gge alatt van. Mellé még végtelenül önző is. Minek maradnál vele? Nem fog magán változtatni, mert neki így a jó.
13/15 anonim 

válasza:

Hagyd el,ha már az elején ilyen szarul mükődik,akkor később csak még többet fogsz rajta rágódni,idegesíteni,nem passzoltok azt ennyi..
15/15 anonim 

válasza:

Nem értem, hogy hogy a pitsába húztad vele eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!