Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én érzem úgy hogy ez nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy hogy ez nem fair?

Figyelt kérdés
Szóval januárban kezdtem el ismerkedni a párommal. Sokat beszélgettünk a szexről, főleg arról hogy én mit szeretek. Ő meg áradozott hogy így beszélgetés alapján milyen jól összeillenénk. Lényeg hogy mikor oda jutottunk szinte semmi nem történt. Első 3 alkalommal csak én elégítettem ki, ő semmi. Nyalni egyáltalán nem szeret, szex közben meg kb 2 perc és elmegy. Szóval marad nekem az ujjazás, de az is max 1x. Múltkor direkt nem szóltam neki hogy elégítsen ki engem is ne csak én őt, de magától eszébe se jutott. Még ezt 2x eljátszottuk, utána már szóltam hogy amúgy nem felejtesz el valamit????? Fel se tünt neki hogy talán engem is ki kéne elégíteni. Szeretem, de szerintem ez nem fair, mert tudta hogy én szeretem a szex majdnem minden formáját, ehhez képest 0 amot nyújt. Gondolkoztam hogy elhagyom, szerintetek igazam lenne?
2019. júl. 17. 20:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
igen igazad van.
2019. júl. 17. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
hagyd ott
2019. júl. 17. 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez annyira alap hogy meg se kéne kérdezni. PERSZE HOGY HAGYD EL!!!
2019. júl. 17. 20:21
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Mennyi idősek vagytok? Próbálj meg vele beszélni, ez nem egy házasság és ha ilyen önző és figyelmetlen akkor rá nem lehet alapozni.. Nem, én nem annak szorítok hogy hagyd el..
2019. júl. 17. 20:22
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

nekem alap lenne.

Lehet hogy büdös vagy :D

2019. júl. 17. 20:23
 6/15 A kérdező kommentje:
30 + mind a ketten.
2019. júl. 17. 20:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Rúgd ki, de gyorsan. Ne pazarold az időd.
2019. júl. 17. 20:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büdös, vagyis eddig nem volt panasz😂. Eddig minden pasim kinyalt, akár többször is egymás után. Sőt fürdeni os szoktam előtte.
2019. júl. 17. 20:39
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az alak az elejétől egy önző pöts.

Olyan férfit keress, akinek te vagy az első.

2019. júl. 17. 20:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz jobb. Tipli.
2019. júl. 17. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!