Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elég ha azt hiszik, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég ha azt hiszik, hogy gazdag vagyok?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm mesélte, hogy régebben (3-4 éve) ő úgy szedett fel egyéjszakás kalandra lányokat, hogy elhitette velük, hogy gazdag. Drága italt vett nekik 1-2-t, persze nem ő itatta őket egész este, csak amikor már nem voltak szomjasak kikért valami drágábbat. Pénztárcát nem vitt magával, inkább csak kötegbe rakta a pénzt amiben belül persze 500/1000 forintosok voltak és csak kívül virított a nagyobb címlet. Amíg nem volt saját autója addig néha-néha bérelt is egy drága, vagy drágának tűnő autót. Állítása szerint összességében olcsóbb, mint prostizni és van egyfajta "hódítás" feelingje, még ha egy hazugságon is alapul a dolog. Akkor még a szüleivel élt és egy egész szép családi házban laktak, oda vitte a csajokat, így nem egy luxus villa volt, de nem egy lepukkant garzon így nem volt feltűnően "olcsó" hatása az ingatlannak.

Szerintetek ez valóban működhet? Én nem voltam vele ott amikor ezeket csinálta, így nem tudhatom biztosan, hogy igazat mond.

Viszont ha az ember épp nem komoly kapcsolatot keres és csak kalandozni szeretne, akkor működhet ez a taktika? Pénzre hajtó csajokat fel lehet így szedni egy éjszakára?

21/F

2019. júl. 16. 00:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kicsit frusztrált vadhajtásnak tűnik, hogy elkezdesz kiáltozni a magad nevében, miközben mindenki csak arról beszél, hogy van ilyen, és hogy működik is. Akkor hogy jössz te egyáltalán a képbe, és mit akarsz kikérni magadnak? :D

2019. júl. 16. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:
Erről a fszságról csak nekem jut eszembe az így jártam anyátokkalból Barney? :,D XD
2019. júl. 17. 02:03
 13/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, itt a nagy kérdés: VAN PÉNZED? Vagyis máshogy: VAN FELESLEGES PÉNZED?

Mert ahhoz, hogy gazdagnak tűnj, pénzt kell kidobnod az ablakon és úgy kell megjelenned, mint egy gazdag. Persze nem úgy, mint egy Bill Gates vagy Zuckerberg vagy hasonló sikeres ember akik 5 dolláros szürke pólókban jelennek meg, mert tudják, hogy nem számít mit vesznek fel, hanem úgy, mint egy újgazdag ficsúr, aki putriban él, de megveszi a méregdrága Gucci cuccot, hogy mutassa, neki nem számít semmi.

Szóval van felesleges 100ezred arra, hogy elköltsd felesleges dolgokra abban a reményben, hogy ezáltal összeszedsz 1-2 futó kalandot?

Fogsz bánkódni azon, hogy kidobtad ezt a pénzt az ablakon egy 20 perc szex miatt egy olyan lánnyal, aki iránt semmit nem érzel és csakis azért jön össze veled, mert bundában és ajándékokban reménykedik?

Ha nincs, akkor a téma tárgytalan!

2019. júl. 17. 07:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Semmi értelme ennek a kérdésnek és iszonyúan szánalmas.

Nem tudom mi értelme annak,hogy a pénzedet ami valószínűleg nincs d,olyan emberekre pazarlod,akik semmit nem jelentenek és akiknek te sem jelentesz semmit.

Nem lenne jobb találni inkább akár egyéjszakás kalandot vagy alkalmit ha már ezt akarsz,máshogy?

Nekem a narátommal anno alkalmi szexkapcsolatnak indult az egész,de eszem ágában nem volt a pénzét nézni(pedig volt neki), hanem a stílusa (nem a ruha márkája), humora,esze fogott meg.

Nem tusom,de ez a kérdés sajnálatot és szánalmat vált ki belőlem.

Bocsánat...

22N

2019. júl. 17. 23:13
 15/20 A kérdező kommentje:

Van erre költhető pénzem bár nem olyan sok. Szerintem nagyon nem kell túlzásba vinni, például az öltözködést, ahogy látom a szórakozóhelyeket. A legtöbb korombeli fiú felvesz egy sima pólót meg egy farmert, rövidnadrágot. A kicsit elegánsabbak egy inget, de az is szigorúan 3-4 ezer forintos H&M kategória. Félre ne értsetek semmi bajom ezekkel a ruhadarabokkal, csak azt akarom érzékeltetni, hogy a legtöbb fiú ennyire öltözik fel egy szórakozóhelyre. Tehát ha már ennél kicsit drágább holmikat veszek, szerintem azzal is épp eléggé kitűnök.

Legrosszabb esetben, ha már többet mutatunk mint ami, ott vannak a hamis ruhák is. Kizárt dolognak tartom, hogy akik Givenchy meg Gucci ruhákban járnak, mindannyian eredetit vettek. Kevesen tudnának kifizetni 100 ezret egy pólóra vagy épp 30 ezret egy pár zoknira. Biztos van aki igen, de a többség nem.

Szóval összegezve van erre szánt pénzem, de igyekszem normál keretek között megoldani. Hisz ahogy a haverom is mesélte, neki ez olcsóbb volt mint ha prostihoz ment volna, így valószínű nem költött el erre százezreket.

Utolsó válaszolónak: De, jó lenne máshogy találni egyéjszakás kalandot. Viszont azokat a lányokat akik a pénzre hajtanak (vannak ilyenek, még ha te nem is vagy ilyen) kétféleképpen lehet megkapni. Az egyik értelemszerűen, hogy van pénzem. A másik pedig, hogy annyi nincs de elhitetem vele, hogy van. Mivel így 21 évesen még nem építettem nagy karriert nyilván az utóbbi opció marad.

Ha pedig egy olyan lánnyal találkozom aki nem a pénzre hajt, nos valószínű őt sem fogja elriasztani ha azt hiszi gazdag vagyok. És mivel jelenleg egyéjszakást keresek, így nincs gond abból, hogy mégse vagyok gazdag. Jó eséllyel reggel elköszönünk egymástól és soha többet nem találkozunk.

Normál barátnőt elhiheted, hogy nem ezzel a módszerrel fogok keresni. Korábbi barátnőim pontosan tisztában voltak az anyagi helyzetemmel és nem is volt számukra lényeges.

Viszont most szeretnék kavarni egy gold digger lánnyal, nem tudom mi ezzel a probléma.

Illetve továbbra is fenntartom, hogy a legtöbb lány aki elindul szórakozni ugyanúgy másnak adja ki magát. Vannak ismerőseim akiket a "csajos este" képeken meg sem ismerek, mert úgy kisminkelik magukat, öltöznek fel és vetnek be mindenféle női trükköt, hogy teljesen máshogy néznek ki. Ők ugyanezt csinálják csak a külsejükről hitetnek el valamit ami nem úgy van, én pedig az anyagi helyzetemről ami valójában szintén nem úgy van.

2019. júl. 18. 02:27
 16/20 anonim ***** válasza:

és ha nem akarsz méregdrága cuccokat felvenni, hogy akarod becsapni a lányt azzal, hogy gazdag vagy?

Mert azok akik újgazdagnak néznek ki ezekben a bulikban, tényleg méregdrága pólókban vannak, méregdrága óra van a kezükben, a legmenőbb mobil a piacon, olyan frizura amivel 1 órát bajlódtak és látszik, hogy valami mesterfodrász vágta nekik 2 órával ezelőtt, amikor fizetnek ott a 2 hitelkártya a kezükben és kb 100.000 HUF készpénz vagy talán a kocsikulcsot is lóbálják.

Te úgy akarsz öltözni mint az átlagos bulizó és mégis el akarod hitetni a lányokkal, hogy igazából gazdag vagy, de olyan okos gazdag, hogy tudod, a ruha nem tesz gazdaggá? Ráadásul egy olyan helyen, ahol szinte csak felületesen tudsz mutatkozni és az emberek szinte csak szemmel tudnak felmérni, mert olyan hangos a zene?

Fogadhatunk bármennyi összegbe, nem tudod véghez vinni, ha nem tudsz semennyire sem csajozni, akkor esélytelen, hogy még hazudva is csajozz!

2019. júl. 18. 09:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem tapasztalatból beszélsz, csak adod az indulatokkból származó hiedelmeket. Ezzel szemben konkrét történeteket hallottam róla, hogy elég kicsapni látványosan a kölcsönkért bmw kulcsot, meg rendelni egyet a legdrágább koktélból, és arra már volt hogy repültek mint a légy a húsra. Persze, amúgy senki sem ilyen, itt sem, csak mégis meg tud történni.
2019. júl. 18. 13:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk azok biztos hogy nem fedik le en bloc a lányokat ahogy arról a kérdező álmodozik, mert ez kifejezetten csak az egyéjszakás, pénzre hajtó csibéknek jön be, akik ott ólálkodnak.
2019. júl. 18. 13:52
 19/20 A kérdező kommentje:

Biztosan létezik az a réteg aki valóban nagyon drága cuccokban jár el bulizni, én velük elég ritkán találkozom. Nem budapesti vagyok, így szórakozni sem ott szoktunk, itt egy vidéki viszonylag nagyobb városban az van a szórakozóhelyeken amit leírtam. Egyszerű ruha, a kicsit elegánsabbak valami olcsóbb ingben. Ha felveszek egy 10-12 ezer forint körüli Guess, Hilfiger pólót már bőven túlöltözöm a többi srác 90%-át. De már lehet az is elég ha felveszek egy szimpla Levi’s, Gas pólót 6-8 ezer forint körül. Cipőből szintén lehet kapni 15 körül mondjuk Tommy Hilfigert, nem is drágább mint a minden második emberen virító Nike cipő de mégis drágábbnak tűnhet.

Fodrászhoz amúgy is járok, közepes áron van ha úgy van időzíthetem bulizás előttre.

És itt jön az amit a haver mesélt, hogy nem kell százezreket meg hitelkártyát vinni magunkkal. A bankkártya lehet jól néz ki de össz-vissz van rajta 5 ezer forint, viszont ez kívülről nem látszik. Illetve ahogy ő mesélte, kötegbe rakta a pénzt, kívül egy nagyobb címlet, belül meg kisebbek. Ha kívül van egy tizes belül meg 10 darab ezres és ötszázas akkor nincs nálunk sok pénz de soknak tűnik. A külső 10-es meg “dísz” nem muszáj elkölteni.

A ruhákat meg tulajdonképpen nem csak erre az eseményre vesszük, hordhatjuk máskor is, akár csak akkor ha bulizni megyünk. Ami itt elköltött pénz az a drágább ital, koktél amit amúgy magamnak nem biztos, hogy megvennék. De az maximum párezer forintos költség alkalmanként.

A pénzre hajtó nők között is van különbség természetesen. Egy Vajna Tímea kategória nem fog ugrani egy drágább koktélra na de őket nem is a szórakozóhelyen találják meg a gazdag üzletemberek. Sok 20 év körüli csaj meg ahogy írták lát egy bmw kulcsot meg drága italt és már megy is az illetővel.

Mielőtt sértődés lenne leírom mégegyszer, hogy tudom, hogy a lányok jó része nem ilyen, de el kell fogadni, hogy vannak ilyenek is.

2019. júl. 18. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát meg a vajna tímea/sarka kata kategória nem is ül fel egy bmw kulcspörgetőnek :D Akik az igazi luxus farkakban utaznak, azoknak bőven van tapasztalatuk, hogy kiszúrják a műmájereket
2019. júl. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!