Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a nők, hogy ha hozzámennek egy gazdag férfihoz akkor luxusban fognak élni?

Figyelt kérdés
Nem minden gazdag férfi ad pénzt a feleségének. Attól hogy valaki tehetős nem fogja az összes pénzét a feleségére elverni.
2017. máj. 19. 00:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem nem mindenki, de nekem s sok ismerősöm van akiket a férjük szeret ezzel kényeztetni szóval sokan vannak, ahol meg igenis luxusban élnek le egy szép életet.
2017. máj. 19. 00:28
 2/17 A kérdező kommentje:

Több olyat is ismerek akik gazdagok és a feleségüknek alig adnak valamit.

-Megvásárolta a férfi magának a 11.000.000 Mercedest de a felesége busszal jár dolgozni.

-Több mint 500.000 keres a felesége 150.000 robotol napi 10 órában.

Ez az egész olyan mint a rulett vagy bejön vagy nem. Sok nő totálisan elhiszi hogy egy gazdag férfi mellett hercegnő lesz.

2017. máj. 19. 00:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan van ilyen példa is és olyan példa is. Nyilván mindenki optimista próbál lenni. Azért nem tagadhatjuk hogy sok kitartott/eltartott/háziasszony/főállású anya nevezd ahogyan akarod él nagyon jó körülmények között. És sokaknak nem csak gazdag de nagyon odaadó és gondoskodó is a férjük még 15 év és több gyerek után is. Mondom felénk ebből van több példa, de tudom hogy van ahol meg a férfi szereti magának megtartani a vagyont.
2017. máj. 19. 00:55
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

hát én nem jönnék össze egy pasival csak azért mert pénzes... de ha van pénze az csak jó viszont ha férjem 11 milliós mercedessel járna én meg busszal... hát eléggé zokon venném pláne ha mellette tényleg keményen dolgozom akkor kicsit elgondolkodnék azon hogy szeret-e.. Már nem azért de akit szeretek azt azért elhalmozom mindenemmel amim van nem csak a szeretetemmel hanem ha van anyagi javakkal is.. igaz én lány vagyok és elég jó módú családból származom mondhatni az exemet én tartottam el az elején.. amíg nem talált magának megfelelő munkát.. sőt a tanulmányaiba is belesegítettem de én biztos nem tudnám elnézni hogy ő buszozik meg kidolgozza a belét én meg luxusban autókázom... szerintem ez oda vissza megy...

persze most nem a pénzéhes nőkről beszéltem.. :)

2017. máj. 19. 01:00
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Én alapból nem értem, hogy ez hogy megy. Tehát összejövök valakivel, kiderül, hogy gazdag. Nekem van pénzem balatoni nyaralásra, neki Monte Carlo-ira. És innentől nem tudom tovább képzelni. Azt mondja, ne aggódj, mucus, fizetem? De akkor úgy érezném, tartozom, itt meg kiderült már, hogy a férfiak a pénzükért mindent elvárnak az ágyban. Úgyhogy ezzel csak veszíteni lehet. Legalább is én nem látom a napos oldalát.
2017. máj. 19. 01:13
 6/17 anonim ***** válasza:
24%
ha balatoni nyaralásra van pénzed akkor már spanyolországira is (mivel a balaton olyan drága xDDD )
2017. máj. 19. 01:34
 7/17 anonim ***** válasza:

De mondjuk nem akarok Spanyolországba menni. Most bele lehet kötni, vagy elmondhatná, akivel történt ilyen, hogy hogy történt, mert ez mindig érdekelt.

Csak úgy kap a nő egy bankkártyát? Nem tudom, ez olyan furi.

2017. máj. 19. 02:54
 8/17 anonim ***** válasza:
97%

megint egy idióta kérdés.

nem b*szki, nyomorogni fog egy gazdag mellett a nő!

a legtöbb gazdag férfi párja igenis jómódban él, és legtöbben nemcsak a ffi vagyona miatt, hanem mert önálló egzisztenciájuk is van.

de hadd találjam ki, mi szülte ezt az ostoba kérdésedet: csóró srác vagy, aki nem kell a nőknek, és veszettül irigyled a gazdag pasikat.

2017. máj. 19. 03:59
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Még ha pénzt nem is ad a gazdag férfi a nőnek, gondolom nem egy lepukkant albérletben lakik, hanem egy szép házban, és nem rendez be a nőnek külön szobát ikeás bútorokkal, hanem közösen használják. Ha étterembe mennek sem fognak külön fizetni, csak előhúzza a bankkártyát. És nem mondja a nőnek, hogy te nem rendelhetsz desszertet, mert drága, a bort se egyedül fogja iszogatni.

És ha a nő 150000-ezt keres napi tíz órában, akkor azt teljes egészében saját magára költheti. Nem hiszem, hogy a férfi elkérné tőle, hiszen sem albérletet, sem hitelt nem kell fizetniük. Mi ez ha nem jólét? Mikor költhet egy átlag nő ennyit csak magára?

Hogy az ismerősöd miért jár busszal nem tudom, de lehet, hogy nincs jogsija, vagy nem szeret vezetni. Sok ilyen ember is van. Én is utálok vezetni, ezért nincs autóm, pedig simán lenne rá pénzem.

2017. máj. 19. 06:16
 10/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, rosszul van használva az a szó, hogy: nők.

Helyesbítés: az olcsó fejű, rongyrázós, plázatölteték, iskolázatlan nők - ez így helyes és közben mindent meg is magyaráz. Nem szabad összekeverni ezeket a hétköznapi, normálisakkal és főleg nem ugyanabba a kategóriába sorolni.

2017. máj. 19. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!