Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a nők, hogy ha hozzámennek egy gazdag férfihoz akkor luxusban fognak élni?

Figyelt kérdés
Nem minden gazdag férfi ad pénzt a feleségének. Attól hogy valaki tehetős nem fogja az összes pénzét a feleségére elverni.
2017. máj. 19. 00:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az 500 ezer nem egy túl magas fizetés, és messze nem a gazdag kategória, amiből nehéz 11 millas autót venni.

Ráadásul, mivel házasok, az az autó közös.

Amúgy igen, gazdag pasi mellett a nő is jol el, nem parizsit eszik és nem turkalobol fog öltözni, és nem Palatinuson tölti a nyarat.

2017. máj. 19. 07:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Akikről te írsz, kérdező, na ilyen helyzetben inkább pic$án rúgnám a palit, és maradnék egyedül. Mert amim mellette lenne ilyen helyzetben, az egyedül is meglenne, csak nem lennék $zarrá alázva.

Semmi sem kötelező. Én ezt nem tűrném.

2017. máj. 19. 08:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem olyan lehetetlen kérdés ez. Exem is ilyen volt. Mi egyetemen jöttünk össze, akkor mindketten csórók voltunk, de utána neki üstökös szerűen száguldott a karrierje. Én se kerestem rosszul sose, de nem ennyire jól.

És igen, ő megcsinálta azt, hogy ült a milliói felett, miközben én fizettem az albérletet, mert ő nem akart úgy házat venni, hogy én abba nem teszek bele érdemben, nehogy már kihasználjam (4 év után).

Szal jah. Vannak emberek, akikből a pénz a legrosszabbat hozza ki.

2017. máj. 19. 09:12
 14/17 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz ezen? :D

Mondja mi kell neki és megkapja. Ennyi.

Vagy mint anyám...csak odanyögi apámnak, hogy holnap jön a sok 10 ezres cipő stb és adjon pénzt rá.

2017. máj. 19. 12:49
 15/17 anonim ***** válasza:
De mekkora lúzernek kell lenni, hogy ezt meg lehessen csinálni valakivel?
2017. máj. 19. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg aki ilyet csinál, olyat választ, aki fog. Az unokatestvérem ilyen. Hozzáment egy külföldön élő, de magyar, apja korabeli férfihoz. Annyi dolga van csak, hogy fiatalon tartja magát (plasztika, de természetesnek látszó), és amúgy nem hülye, a férfi még csak nem is lekezelő vele, meghallgatja az ötleteit, okosnak tartja stb. Olyan tisztelettel beszél az unokatesómmal, hogy csak nézel. Viszont nyilván mindketten tudják, miről van szó: a pasi családot már nem akar, akart egy fiatal feleséget, cserébe viszont tényleg jól bánik az unokatesómmal, aki költhet is, meg minden, beleszólása van a dolgokba. Viszont magányos, mert a férje barátai mind vele egyidősek, saját barátokat meg keveset szerzett külföldön.
2022. márc. 12. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyébként kérdés az is, ki a gazgad. Az unokatesóm egy elég szegény családból jött. Nme élnék úgy, ahogy ő, mások az elveim, de megértem, hogy ahonnan ő jött, onnan ez egy kiugrásnak tűnt. Viszont én nem tudom, hogy a pasi mennyire gazdag. Szerintem a külföldiek szemében - és talán magyar vonatkozásban is - nem milliomos vagy ilyesmi. Inkább gazdag, vagy erősen jómódú.
2022. márc. 12. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!