Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég ha azt hiszik, hogy gazdag vagyok?
Egyik ismerősöm mesélte, hogy régebben (3-4 éve) ő úgy szedett fel egyéjszakás kalandra lányokat, hogy elhitette velük, hogy gazdag. Drága italt vett nekik 1-2-t, persze nem ő itatta őket egész este, csak amikor már nem voltak szomjasak kikért valami drágábbat. Pénztárcát nem vitt magával, inkább csak kötegbe rakta a pénzt amiben belül persze 500/1000 forintosok voltak és csak kívül virított a nagyobb címlet. Amíg nem volt saját autója addig néha-néha bérelt is egy drága, vagy drágának tűnő autót. Állítása szerint összességében olcsóbb, mint prostizni és van egyfajta "hódítás" feelingje, még ha egy hazugságon is alapul a dolog. Akkor még a szüleivel élt és egy egész szép családi házban laktak, oda vitte a csajokat, így nem egy luxus villa volt, de nem egy lepukkant garzon így nem volt feltűnően "olcsó" hatása az ingatlannak.
Szerintetek ez valóban működhet? Én nem voltam vele ott amikor ezeket csinálta, így nem tudhatom biztosan, hogy igazat mond.
Viszont ha az ember épp nem komoly kapcsolatot keres és csak kalandozni szeretne, akkor működhet ez a taktika? Pénzre hajtó csajokat fel lehet így szedni egy éjszakára?
21/F
Megerősítem, ugyanezt hallottam szinte pont ugyanezzel a forgatókönyvvel, és ő nem hiszem hogy kamuzott.
Mondjuk nekem is rohadt fura hogy ez tényleg működik és ilyenek tényleg ott vannak a pult környékén, dehát ők tudják.
Szánalmasnak tartom h képesek vagytok másnak mutatni magatokat, csak h nóhöz jussatok. Tudjátok nem minden csaj ilyen. Engem pl nem érdekel h a pasinak mennyi pénze van, és milyen kocsija, és ez nem csak duma.
Abba bele sem gondoltatok, h ha humorosak vagytok, jól néztek ki,jó kisugárzásotok van, önbizalommal teli pasik vagytok akkor a csajok így is lefekszenek veletek?
L
igen, működik, de érteni kell az elvét és a háttérben lévő érzéseket, amit lehet külsősként nem látsz.
Volt régebben egy blog is erről, egy srác nyert 1-2 milliót valahol és azt találta ki, hogy csakis csajozásra fogja költeni, úgy fog élni pár hétig mintha gazdag lenne és megpróbál sok csajt felszedni.
Nem tudom mennyire volt igaz, de annak tűnt a leírások alapján, ő is azt csinálta, menő ruhákat vett, menő helyeket bérelt (pl Balaton), menő bárokba ment és rendelte a 20ezres pezsgőt.
És fel is szedett csajokat, olyanokat akik csak bulizni akartak egyet és szórakozni utána. Voltak külföldi csajok is és persze plázacicák, de leírása alapján egyik sem próbált "barátnő lenni".
És persze működik, de nem azért amiért te gondolod. A leginkább ami átjön egy ilyen gazdag magatartásban, az a felszabadultság, az élet élvezete, a "mának élek és nem érdekel mit hoz a holnap" és a semmi sem számít, nincsenek határok feeling. Ezeket az érzéseket könnyen meghozza a pénz, amikor tényleg nem számít, hogy ki mit vesz, mi mennyibe kerül, nem kell vigyázni hogy valami eltörik vagy elszakad, sőt még rombolhatsz is, nem érdekes. Ez a feeling nagyon vonzó tud lenni, fiúknak és lányoknak egyaránt. Mindenki vágyik erre, legalább egyszer, hogy úgy érezze övé a világ és nincsenek határok.
DE ennek belülről kell jönnie. Neked kell sugároznod ezt a magatartást. Ha tényleg van egy milliód aminek csak az a célja, hogy kidobd az ablakon, akkor fel tudsz szabadulni, ha van egy milliód amit baromira nem akarsz elkölteni, de csajozás miatt úgy teszel mintha elköltenéd, akkor lesz benned egy feszültség, és ha nincs milliód, de punci reményében megrendeled a 20ezres pezsgőt, akkor csak egy halál ideges srác leszel, aki órákig mérgelődik majd, hogy kidobott 20ezret és agresszívan letámadja a lányt, hogy "miattad költöttem ennyi pénzt, gyere és térdelj ha már elXXXXsztam rád ennyit"
A kisugárzás az ami megfogja a lányokat. A magabiztosság, a kitartás, az egyenesség. Igen, a pénz magabiztossá tesz, de nem feltétel. Ugyanúgy magabiztossá tud tenni a sport, vagy ami mindig magabiztossá tesz, az a siker. Egy sikeres ember nem fél elutasítástól, mert tudja jól, hogy ha nem is jön össze semmi, otthon ott a siker amit magától elélt, a két kezével, ami piszok nagy magabiztosságot tud adni.
Sokszor lehet hallani, hogy amikor az ember szingli senkinek sem kell, de ha barátnője van, jönnek a csajok. Ugyanaz! Annyi változott, hogy magabiztosabb vagy, merészebb vagy, magadat mered adni, nem akarsz megfelelni senkinek, élvezed az életet és nem félsz attól, hogy elutasítanak, sőt, csak nevetnél rajta, mert otthon ott vár a gyönyörű barátnő, ezért nem számít mi történik itt. És ezt a lányok nagyon nagyon megérzik, ez baromira vonzóvá tesz téged.
Ezzel ellentétben a szinglik (főleg a kiéhezett szinglik) nem veszik észre, de néha úgy viselkednek mint Gollam aki maga előtt látja az Egy Gyűrűt (ez esetben szex) és megpróbálja elhitetni a lánnyal, hogy ő nem akar semmi rosszat, ő csak segíteni akar. Minden srác volt már ilyen fázisban és gáz nézni ahogy egy fiatal srác görnyedve csorgatja a nyálát egy lányra mint egy kiéhezett kutya aki 5 napja nem evett és ha a lány pici nyitottságot is mutat, a srác már a lábát dugja.
Nekem van pénzem, de soha nem mutogattam egyik lánynak sem. Soha nem tudta egyik sem, hogy mennyit keresek, mégis összejöttek velem. Sőt, még azt sem tudták, hogy van autóm, az is csak egy régi Suzuki.
Pont leszarom mi az elvárás a mai világban, jó nők, drága autók, márkás ruhák, XXL-es farok, izmos test.
Akinek megfelelek az összejön velem, akinek nem, az mehet az útjára. És én sem fogok rögtön az első nővel összejönni, aki az utcán rám mosolyog, valamint soha nem volt gazdag nőm sem, mert azok többsége beképzelt majom, tisztelet a kivételnek.
29f
"Akinek megfelelek az összejön velem, akinek nem, az mehet az útjára."
Na de neked van önbecsülésed. Akik eljátszák, hogy gazdagok, hogy felszedhessenek pénzra hajtó k... izé nőket, azoknak nem sok van.
Ilyen kérdéseknél mindig megjelennek azok a nők akiknek nem számít a pénz. Én ezt elhiszem és becsülendő is, de én jelen esetben nem rájuk vagyok kíváncsi.
Hosszútávú komoly kapcsolatot nyilván nem fogok ezzel a módszerrel találni, de ennek a módszernek nem is ez a célja.
Egyébként nem tudom miért olyan elítélendő ez. Sokszor a nők is másnak mutatják magukat. Egyszerű példa, nézz meg egy nőt smink és ruha nélkül, majd nézd meg ugyanazt a nőt kisminkelve, pushup melltartóban, hasleszorítós harisnyában stb-stb. Egy átlagos vagy csúnyácska nő is baromi jól nézhet ki, ha ügyesen van kisminkelve és felöltöztetve. A plasztikai beavatkozásokról nem is beszélve. Akkor ilyen alapon ők is másnak adják ki magukat. Aztán szex közben kiderül, hogy mégsem akkora a melle, mégsem lapos a hasa az arca pedig elkenődött. Ennél már akkor jobb ha egy férfi gazdagnak adja ki magát, mert jó esetben az csak másnap vagy akár sosem derül ki, hogy mégsem gazdag.
Valószínű tényleg jó színészi játék kell hozzá így nem árt gyakorolni sem. Annak aki érdemben válaszolt annak köszönöm! Akinek van hasonló tapasztalata írja meg légyszíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!