Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vehetném rá?
Figyelt kérdés
Szeretnék 3mas szexet (1 lány *én* 2 fiú felállásban), de a párom nagyon ellenzi, nem szeretné. Hogyan vehetném rá?2019. júl. 15. 15:30
1/12 anonim válasza:
Sehogy. Ha valaki elmondja neked, hogy valamit nem szeretne akkor ezt el kell fogadni. Ha nem tudod elfogadni akkor szakits vele.
2/12 anonim válasza:
Ha nem akarja, kár is erőltetni, csak a bizalmát ásod vele alá.
3/12 anonim válasza:
Finoman tegyel celzást rá és puhatold ki!
4/12 anonim válasza:
Én domináns pasi vagyok, olyat akarok veled tenni amit te nem szeretnél, benne lennél?
5/12 anonim válasza:
Ha nem szeretné akkor szerintem se jó dolog erőltetni. Nálunk pont fordítva volt. Ex barátnőm volt a nyitottabb ilyen téren és ő akart újabb dolgokat kipróbálni: szex több pasival egyszerre, kint a szabadban, önmutogatás, stb, de én ezeket egyáltalán nem tartottam jó ötletnek, sem pedig izgalmasnak, így végül szakítás lett a vége, bár nem csak emiatt. Most úgy hallottam összeállt egy jóval fiatalabb sráccal,a ki focicsapatokkal szokta összeismertetni. 37/F
6/12 anonim válasza:
Nehezen, de leginkább sehogy... a másik fél személyiségétől függ. Ha valaki nagyon elzárkózik valamitől, vagy nem izgatja akkor nincs is értelme "rávenni", manipulálni a másikat.
8/12 anonim válasza:
Szerintem csináld 2 másik sráccal és probléma megoldva. 🙂 L
9/12 anonim válasza:
Most ez olyan hogy jobban esne-e ha nem ízlene neki amit főznél és ahelyett hogy kimondaná titokban kiöntené a pi-ba? Vagy míg otthon várod meleg étellel bekajázik a Mekibe, és kummant hogy már nem éhes?
Ha ő nem menne bele, akkor vitassátok meg ki miért szeretné vagy nem. Ha nem akar, akkor inkább szakítsatok.
Nem baj, ha kíváncsi vagy, de adjátok meg egymásnak a tiszteletet.
Szabad tudni a korotokat, és hogy mennyi ideje vagytok együtt?
10/12 anonim válasza:
Ezeket a *-okat nem értem. Te vagy a pasi vagy a lány?
Ha nagyon ellenzi, sehogy nem fogod tudni rávenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!