Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek hány alkalomra "kell" egy lány, ha alkalmiról van szó? 19L
Taliztam egy nálam idősebb férfival, akivel párszor szexeltem is. Van h rámír, de a talit mostanában nem hozza fel. Ezt vki megtudja nekem mondani h miért van?
Ennyire megunt volna már?
Pedig elég nyitott vagyok az új dologok kipróbálásában,bár elég tapasztalatlan vagyok még.
Tudom ez csak alkalmi, de akkor is ha vki megfelel az elvárásoknak azzal szívesen találkoztok nem?
Eléggé elvagyok keseredve :(
Ha több alkalom is volt akkor nem lehetett rossz.
Más oka kell legyen.
Nekem speciel ha tenyleg jó abban az esetben a minél több alkalom a helyes válasz.
Nincs olyan hogy hány alkalom mert alkalmiról is legyen szó nagyon sokra kellene!
Inkább kérdezd meg tőle hogyan tovább!?
Teljesen egyénfüggő, hogy az "alkalmiból" hány lesz. Van ahol tényleg csak 1, olyan is ahol sok, s olyan is ahol utána párt alkotnak majd a jövőben.
Ha az okát akarod tudni a legegyszerűbb ha megkérdezed tőle és jelzed, hogy te azért még szeretnéd. Bár valószínűleg nem fogsz őszinte választ kapni.
Az igazi kérdés viszont nem az, hogy "miért nem", hanem hogy Te miért ragaszkodsz egy olyan partnerhez, akivel nem egyeznek az elképzeléseitek. Egy álmot kergetsz! Keress új partert és lépj tovább :)
Igen. Elég furcsa h szexelni szexeltem vele, de nem merem megkérdezni h most mikor is talizunk legközelebb?!
Félek az elutasítástól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!