Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek hány alkalomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domi-nika kérdése:

Férfiak! Nektek hány alkalomra "kell" egy lány, ha alkalmiról van szó? 19L

Figyelt kérdés

Taliztam egy nálam idősebb férfival, akivel párszor szexeltem is. Van h rámír, de a talit mostanában nem hozza fel. Ezt vki megtudja nekem mondani h miért van?

Ennyire megunt volna már?

Pedig elég nyitott vagyok az új dologok kipróbálásában,bár elég tapasztalatlan vagyok még.

Tudom ez csak alkalmi, de akkor is ha vki megfelel az elvárásoknak azzal szívesen találkoztok nem?

Eléggé elvagyok keseredve :(

2019. júl. 15. 13:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

Ha több alkalom is volt akkor nem lehetett rossz.

Más oka kell legyen.

Nekem speciel ha tenyleg jó abban az esetben a minél több alkalom a helyes válasz.

2019. júl. 15. 15:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy hány alkalom mert alkalmiról is legyen szó nagyon sokra kellene!

Inkább kérdezd meg tőle hogyan tovább!?

2019. júl. 15. 15:17
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Nekem soha sem volt olyan alkalmim, mert mindig belém szerettek a csajok. Ismerj meg beszélgessünk. Privi?
2019. júl. 15. 15:49
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
Nekem minél több alkalomra ha jó, sajnos negyvenes pasi ként én meg a fiatal lányokkal jártam így hogy utána vissza fejlődött a történet. Lehet hogy van vagy lett valakije és nem szeretné hogy kiderüljön a kapcsolat, de nyilván nem tudhatom így a távolból.. Ne keseredj el ez sajnos benne van a pakliban csak nálad a döntés hogy keresel másikat vagy még adsz neki időt.. Szerintem kérdezz rá hogy most mi van ez a leg tisztább..
2019. júl. 15. 16:19
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
Az utolsó 14-es talán válaszoló vagyok, elolvastam a kommenteket, én mégis azt javasolnám hogy kérdezz rá, végül is mi történhet? Mikor én is 23 voltam volt egy idősebb nő kb 40 év körüli hát tisztázatlan kapcsolatban és ő sem akart találkozni egy idő után és én is féltem rákérdezni mert mi lesz ha elvesztem stb, de megtettem mert a másik ember várakoztatása a "polcra" beültetése az egy eléggé jellemtelen dolog..
2019. júl. 15. 16:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Teljesen egyénfüggő, hogy az "alkalmiból" hány lesz. Van ahol tényleg csak 1, olyan is ahol sok, s olyan is ahol utána párt alkotnak majd a jövőben.

Ha az okát akarod tudni a legegyszerűbb ha megkérdezed tőle és jelzed, hogy te azért még szeretnéd. Bár valószínűleg nem fogsz őszinte választ kapni.

Az igazi kérdés viszont nem az, hogy "miért nem", hanem hogy Te miért ragaszkodsz egy olyan partnerhez, akivel nem egyeznek az elképzeléseitek. Egy álmot kergetsz! Keress új partert és lépj tovább :)

2019. júl. 15. 16:25
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szóval magadba engeded, de egy egyszerű kérdést nem mersz neki feltenni. Oké.
2019. júl. 15. 19:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Megértem, ha nem mered megkérdezni. Én is csak elterelő válaszokat kaptam.
2019. júl. 15. 21:17
 19/22 A kérdező kommentje:

Igen. Elég furcsa h szexelni szexeltem vele, de nem merem megkérdezni h most mikor is talizunk legközelebb?!

Félek az elutasítástól :(

2019. júl. 15. 22:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha kölcsönösen jó volt egymással, akkor biztosan több alkalom lenne!
2019. júl. 17. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!