Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik sok lány így az ágyban?
26 éves pasiként volt már néhány kapcsolatom és sok lánynál azt tapasztaltam hogy nem elég aktívak az ágyban. Csak fekszenek mint egy darab fa,és dugj meg...Semmi előjáték,puszi ölelés meg ilyesmik.
Ez inkább az alkalmi kapcsolataimnál voltak, aki barátnőm volt soha. Annyira gyakorivá vált ez a dolog hogy már elgondolkodtam hogy lehet hogy bennem van a hiba?
Én pont a férfiak részéről tapasztaltam ugyan ezt, ellövi magát fél perc alatt és készen is vagyunk, se előtte se utána semmi.
Azért lehet ez az alkalmiknál, mivel ott nincs érzelmi kötődés...
2: Valszeg nem vagy elég izgató ahhoz, hogy folytassák.
Én megfelelő nővel 2-3 menetet simán megcsinálok, olyan 1,5-2 órás program keretében.
#3 ha egy pasinak nem tetszik egy nő, akkor biztos nem egy el fél perc alatt lehet, hogy fel sem áll rá :D
F
Ha egy pasinak nem jön be a csaj akkor le se tolja a bugyiját. Miről beszéltek itt fent?
Kérdező: sajnos ennyi a szexuális kultúrája ezeknek a lányoknak. Nekem is volt olyan szeretőm aki kb. 5 alkalommal értette meg, amire már az első alkalommal is félreérthetetlen módon felhívtam a figyelmét, hogy a szex aktívan jó. Nem kell itt kiszolgálni senkinek senkit, de azzal ha aktív, saját magának is jót tesz meg nekem is.
42F
A férfiak is szoktak ilyenek lenni ám!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!