Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik sok lány így az ágyban?
26 éves pasiként volt már néhány kapcsolatom és sok lánynál azt tapasztaltam hogy nem elég aktívak az ágyban. Csak fekszenek mint egy darab fa,és dugj meg...Semmi előjáték,puszi ölelés meg ilyesmik.
Ez inkább az alkalmi kapcsolataimnál voltak, aki barátnőm volt soha. Annyira gyakorivá vált ez a dolog hogy már elgondolkodtam hogy lehet hogy bennem van a hiba?
Látom nem vagyok egyedül, nem tudom nekem ez nem jön be.
Szeretem ha érzem egy lányon h aktív, ő se 'pihenni' akar hanem szexelni.
11: ilyenkor mindig megjelennek azok a nők, akikre persze PONT nem igaz a kérdés, csak sajnos a valóság mást mutat.
De azt ugye tudod, hogy az még, hogy misszionariusban kicsit megemeled a lábad, még messze van az aktivitástól?
#13 Te ugye azt tudod hogy nem ismersz engem és végképp nem szexeltünk hogy te tudd milyen vagyok..
Nem minden nő csak hagyja hogy dugják.. sajnálom hogy te csak ilyeneket fogtál ki és ez miatt azt hiszed hogy mindenki ilyen..
Nekem is van tapasztalatom a témában, valóban a lányok többsége ilyen.
Vagy az a baj, hogy nem izgatom fel őket eléggé, vagy egyszerűen úgy vannak vele, hogy nem tesznek semmit, mondjuk nem mintha a nőknek aktívként is olyan megterhelő volna a szerepük:D
Lényeg a lényeg, ha az előjátéknál béna akkor félbehagyom az egészet.
Párszor már megkaptam, hogy genyó vagyok, de nem érdekel, meg sem érdemlik, hogy megdugjam őket.
Nekem eddig az osszes partneremmel volt elojatek. Az az egyik legjobb resz. Amikor felizgatot a masikat es utana ugy veti rad magat. Meg kell talalni a megfelelo embereket erre.
19L
Nem arról van szó h ezek a lányok olyan pasikhoz vannak szokva ahol nincs elojatek? Miért nem kerdezitek.meg őket? Komunikacio?
Miért nem szoktok össze? Miert nem csinaltok nekik egy kis elojatekot es akkor utana ők is aktivak lennenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!