Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek hány alkalomra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domi-nika kérdése:

Férfiak! Nektek hány alkalomra "kell" egy lány, ha alkalmiról van szó? 19L

Figyelt kérdés

Taliztam egy nálam idősebb férfival, akivel párszor szexeltem is. Van h rámír, de a talit mostanában nem hozza fel. Ezt vki megtudja nekem mondani h miért van?

Ennyire megunt volna már?

Pedig elég nyitott vagyok az új dologok kipróbálásában,bár elég tapasztalatlan vagyok még.

Tudom ez csak alkalmi, de akkor is ha vki megfelel az elvárásoknak azzal szívesen találkoztok nem?

Eléggé elvagyok keseredve :(

2019. júl. 15. 13:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem volt veled annyira jó hogy meg tartson több időre VAGX talált valakit aki jobb nálad
2019. júl. 15. 13:50
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
lehet egy alkalmas is, de akár több is. 29/F
2019. júl. 15. 13:53
 3/22 A kérdező kommentje:

Ha nem feleltem volna meg neki akkor elég lett volna 1 tali is h ezt kitapasztalja nem?

Többször találkoztunk már, és ha jól tudom akkor nem csak velem van ilyen kapcsolatban.

2019. júl. 15. 13:54
 4/22 anonim ***** válasza:
81%

Már megint ez a "mért csak pár alkalmas voltam, de ha annyira rossz lett volna nem lett volna második alkalom csaj".

Ha majd kellesz neki megint, akkor felhív. Lehet túl könnyű voltál neki, lehet már nem erősíti az egóját, hogy veled szexeljen, de azért talonban tart mert rád ír.

Attól meg, hogy párszor lefeküdt veled, nem biztos, hogy megfelelsz neki.

2019. júl. 15. 13:58
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
A többiek lestrapálják.
2019. júl. 15. 13:59
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom az igazi okát, de szerintem nyugodtan megkérdezheted tőle...
2019. júl. 15. 14:06
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbálj valahogy elintézni vele még egy talit és ott tegyél ki magadért.

Nyújts valami extrát, amiért hívni fog még.

2019. júl. 15. 14:19
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom h intézhetném el a talit. Nem nagyon merek rákérdezni.

Milyen extrát?

2019. júl. 15. 14:28
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva, ha tényleg más csajokkal is összejár, mint ahogy írtad is, akkor szerintem szimplán csak van/vannak akik előnyt élveznek veled szemben és ha van rá lehetőség, akkor inkább velük talizik. De ettől még téged is talonban tart és néha rád ír, hogyha úgy adódik, akkor gyorsan le tudjon akasztani valakit. :D
2019. júl. 15. 14:38
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
A hány alkalomra nem tudok válaszolni előre, ismeretlenül! Alkalmi helyett inkább a barátság extrákkal híve vagyok!
2019. júl. 15. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!