Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyire legyen izmos egy férfi?
Figyelt kérdés
Vagy nem is kell, hogy különösebben izmos legyen, elég ha nem kövér?
Mi az elvárásotok?
2019. júl. 15. 11:25
21/24 anonim válasza:
Már régen rossz, ha valaki a csajok miatt edz..
22/24 anonim válasza:
Csak annyi az elvárásom, hogy nálam izmosabb legyen. Mivel sportolok, ez sem mindig teljesül mondjuk. :)
L/17
23/24 anonim válasza:
A lényeg hogy nálam legyen izmosabb. Szeretem ha van egy kis pocija,de a karja legyen izmos és fel tudjon emelni ha arrol van szó(bár ez az én 47kilómmal nem nagy kérés szerintem).
Ez pl:
24/24 A kérdező kommentje:
22: Mit sportolsz?
2019. júl. 23. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!