Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek. Mi baj a kis farkú fiúkkal, pasikkal?
Hogy folyamatosan teszik az agyukat, és kompenzálni akarnak.
Kit érdekel, őszintén? Szerinted vonalzóval fogok számolgatni?
Az hogy azt akarjak bemeselni a nőknek es sajat maguknak hogy csak nagy farokkal jo a szex.
Egyebkent függ attol is kinek mi a kicsi.
Kérdező! Mi a baj a kövér, de kis mellű nőkkel? Az, hogy a férfiak nagy részének a nagy mellű, sportos lányok az esztétikusabbak, én személy szerint a ducibb lányokat szeretem, de ezzel kisebbségben vagyok, a kis farkú csávókra izguló lányokkal egyetemben. Mellesleg, bár függ a partnertől is, de van aki egy kis farkat alig érez, szexuálisan sem mindenkinek kielégítő.
25/F
Az hogy ők maguk tartják kicsinek nem is a nök.
És az emiatt kialakuló komplexusukkal az ember agyára tudnak menni.
A kicsivel jobban lehet játszani, nincs bajom vele. A naggyá már annál inkább, fáj, nem lehet minden pózban, ilyesmi.
Egyébként nekem is csak akkor volt baj a kicsivel ha a srácnak baja volt vele, máskülönben nem lett volna baj a szexel.
Az hogy az agyamra mennek a sopánkodással. Állandóan kompenzálni akarnak, folytonos a teljesítménykényszer.
Akkor inkább egy nagyfarkú, kellő önbizalommal.
kérdező vagyok. 24 éves vagyok nem rendelkezek nagy mérettel 13cm de nincs is önbizalom hiányom.
Csak azt vettem észre hogy hamar elutasítják a kisebb méretű férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!