Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 40-es férfi korosztályra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 40-es férfi korosztályra milyen hölgyek buknak?

Figyelt kérdés

Véget ért egy barátság extrákkal kapcsolat, s nem tudom merre induljak el.

Oldalak? A klasszikusokat ismerem.

2019. ápr. 30. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Olyanok, akik rettegnek hogy vénlányok maradnak :)
2019. ápr. 30. 12:33
 2/11 Diavolino44 ***** válasza:
Szerintem is érdemes online ismerkedni, a 30 fölötti nők, normálisabbak egy tarskereson. Le tudsz írni 3 értelemes mondatot, s hozol egy minimum átlagos külsőt, akkor nyert ügyed van.
2019. ápr. 30. 12:40
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Ez csak egy vélemény, de 45 évesen azt mondhatom neked, hogy a húsz harminc éves korosztály is bukik egy jó karban lévő negyvenes férfire😁
2019. ápr. 30. 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
A jó fiatal csajok.
2019. ápr. 30. 13:29
 5/11 A kérdező kommentje:

A jó fiatal csajok, azok merre vannak? :)

Kos vagyok, azt olvasom hogy mi vagyunk a legjobb szeretők. Itt lehet találni?

2019. ápr. 30. 13:49
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

Itt nem lehet találni. 40-es korosztályra a 40-es nők buknak. Biztos van egy-két fiatalabb is, akinek az egzisztencia, az anyagiak a fontosak, de ha állandó társra vágysz, akkor inkább a saját korosztályodnál keress.

Társkereső? Hát nem tudom. Van egy elvált férfi kollégám, 40 éves, és nagyon kedves és sportol, ad magára. 1 éve társkeresőzik, mutogatja nekem, hogy milyen szép csajok vannak fent társkeresőn, de még nem sikerült találnia senkit, akivel eljutottak volna a 2. randiig. Nem tudom mit is akarnak azok a nők.

2019. ápr. 30. 14:21
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Multis szingli vagy elvalt, kicsit besavanyodott nocik 30-45 akik bar a szexet unjak, megse akarnak egyedul megoregedni. :d
2019. ápr. 30. 14:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Tinder!
2019. ápr. 30. 14:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem társ kell, hanem inkább a túlzott szexuális étvágyamat kielégíteni. Anyagi támogatás sem kizárt. Viszony, Puncs, Rosszlányok, Beszámolók lefutott körök.

Statisztika szerint 800.000 egyedülálló nő van Mo-on, ők nem akarnak barátságot extrákkal?

2019. ápr. 30. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem. Nem tudsz semmit sem a nőkről. Nem szexet akarnak, hanem párkapcsolatot.
2019. máj. 1. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!