Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy kicsi a pénisze és nem tud kielégíteni?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy mondjam el neki. Látom rajta hogy nagyon igyekszik sokszor, de hiába. Nagyon szeretem egyébként és nem akarom elhagyni emiatt.

2019. júl. 15. 10:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
53%

Nekem is 12 centis kb. és én megértem hogy ez nem elég egy nőnek általában. Sajnos ez van... :S

25F

2019. júl. 15. 12:38
 22/33 anonim ***** válasza:
28%

A mikro 12-es átka :) Ez is egy újabb bizonyíték arra, hogy ez nem átlag méret. Sajnálom a szerencsétlent, de ő még rengetegszer fog ezzel szembesülni.

Amúgy ennek a kapcsolatnak már úgy is vége van, én a helyedben nem mondanám a szemébe, hogy a mikro12-eseddel nem tudsz kielégíteni. Találj ki valami mást, és neked is meg neki is könnyebb lesz.

A legtöbb nőhöz amúgy kell egy VALÓS átlag méret 14-16cm hosszra és 4-4,5cm vastagsággal, bármi ami ezen paraméterek alatt van az használhatatlan a nőknél..

2019. júl. 15. 12:43
 23/33 anonim ***** válasza:
93%
Szex közben izgasd a puncidat, mondd neki hogy legyen hosszú az előjáték, kezdhettek 69-el is. Csináljátok olyan pózban, amiben jobban érzed pl hátulról. Ezeket mondhatod, ill. hogy azokat a pózokat jobban szereted, amiben erőteljesebben érzed. Ha szereted ilyet nem mondasz neki, teljesen megaláznád, elvennéd az önbizalmát. Próbálgassátok a pózokat, melyik vállil be ( neten találsz jó párat)
2019. júl. 15. 12:52
 24/33 anonim ***** válasza:
19%

Szakíts vele más ürüggyel. Amit az utolsó mond engedd el!

Ami nem megy, nem kell erőltetni!

2019. júl. 15. 12:55
 25/33 anonim ***** válasza:
19%

Dobd ki nyugodtan , mindenki ezt csinálja .

Ha nem veszi észre magát akkor nem tudsz mást csinálni

2019. júl. 15. 13:03
 26/33 anonim ***** válasza:
70%
#19 Feleségem és gyerekem van, szóval nagyon-nagyon mellélőttél.
2019. júl. 15. 13:03
 27/33 anonim ***** válasza:
De érdekes, hogy még mindig nem írt privátot.
2019. júl. 15. 13:07
 28/33 anonim ***** válasza:
76%
Sok esetben ,ha eleinte jovis,,kedobbiekben a kis netet,az szakitashoz vezethet.aki nagyibbra vagyik izgatja annak latvany,màr a boxerben,,stb,akkir soha nem lesz jo a kisebbel,mert,nem izgato szamara
2019. júl. 16. 16:06
 29/33 anonim ***** válasza:
Azt hiszi hogy minden rendben ? Miért ? Szex közben úgy csinálsz mintha olyan jó lenne aztán mégsem .? Ne színészkedj basszus .persze hogy nem veszi észre hogy nem jó neked ha közben kéjesen sikítasz ...
2019. aug. 10. 03:46
 30/33 he84 ***** válasza:
57%
Ha valóban szereted a barátodat, akkor megoldást keressél rugalmasan és nem mondd el neki, ne hagyd el emiatt. Tudod a kis pénisszel is tud ügyeskedni a legtöbb férfi, ha valóban akar. Na meg pénisz által behatolásos szex közben ne várj orgazmust, még nagyobb 14-18 cm-es és bármekkora péniszektől sem. Ugyanis a legtöbb nő nem tud olyan könnyen szex közben elélvezni mint egy férfi (nem is értem, hogy jó néhány nő miért hiszi, miért várja ezt, eléggé tájékozatlanok és csodára várnak, mikor más a műkdés a férfiakhoz képest), nem tud hüvelyi orgazmust produkálni. A legtöbb nő nyalás és kézi ingerléssel tud inkább orgazmust produkálni, ám van hogy az is nehéz, időbe telik, akár hónapokba is, mire sikerül. Persze ez függ az adott férfitól is. Legyen benned is kitartás, nyitottság, türelem, engedd neki szájjal, kézzel is, ezekkel lehet kompenzálni is akár. Sok kis péniszű férfi így csinálja és jó is. Te pedig a mérete miatt ne színészkedj előtte, ne téveszd meg, ez nagyon gonosz dolog. Csak mert gyanús, hogy ezt teszed, ha állításod szerint ő úgy látja, hogy minden oké.
2019. aug. 27. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!