Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még 22 évesen sem jutottam punci közelben akkor már nem sok esélyem van?
Figyelt kérdés
Nem tudok csajozni. Sosem volt barátnőm, de már nagyon szeretnék. Nem is csókolóztam, egy lány kezét sem fogtam meg, és egy lány punciját sem láttam 22 évesen.2019. júl. 13. 21:33
1/5 anonim válasza:
Menj el fizetoshoz a h nem utasit vissza
2/5 anonim válasza:
Az aztán nagyon fontos hogy egy lány punciját sem láttad...
Ha annyira barátnőt akarnál akkor ezt nem emelnéd ki..
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, más is van így ezzel, csak nem veri nagydobra. Ne feledd, csak egyszer kell, hogy jó helyen legyél jó időben, ha már egy lány flörtöl veled, és a barátnőd lesz, bőven behozhatsz vele mindent testileg-lelkileg.
4/5 anonim válasza:
Én 28 éves voltam amikor láttam puncit élőben közelről és még mindìg élek
5/5 anonim válasza:
Van esélyed még! De a fizetős lehetőséget nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!