Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jó érzés a szex, de még sosem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó érzés a szex, de még sosem voltam orgazmus közelben. Lehet esélyem rá?

Figyelt kérdés

Imádok szeretkezni a barátommal, jó érzés is, de nem érzem azt, mint pl. a csiklós orgazmusnál. Persze, mivel még sosem volt hüvelyi orgazmusom, nem is tudom biztosan, mit kéne éreznem - de még nem voltam a közelében.

Van olyan, akinek hosszabb idő után sikerült? 2 éve élünk szexuális életet, de így sajnos még sosem tudtam elmenni. Van ötletetek, ami beválhat?

2018. ápr. 2. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor izgassátok közben a csiklódat is.

Sok nő van, aki képtelen hüvelyi orgazmust elérni.

2018. ápr. 2. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 éves vagyok és még sosem volt hüvelyi orgazmusom, de semmi hiányérzetem, mert a csiklós változat szinte földrengésszerű. Ne generálj problémát magadnak/magatoknak! Sok nőnek nem sikerül, persze kísérletezzetek bátran, akár egyedül is ismerkedhetsz a reakcióiddal, de nehogy már elkeseredj azért, mert nem jön össze! A lényeg, hogy van orgazmusod, ebben nincs fontossági sorrend, hogy a hüvelyi előbbre való lenne a csiklósnál.
2018. ápr. 2. 19:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, nekem tökéletes a csiklói is.:) De azért van bennem egyfajta kíváncsiság. Nem csinálok belőle problémát, de azért érdekelne.
2018. ápr. 2. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb 15 éve élek szexuális életet,volt már több partnerem,de igazábólég sosem volt spontán hüvelyi orgazmusom.
2018. ápr. 2. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

A nőmön, akinek így is, úgy is megy azt vettem észre (és bocsánat, hogy férfi létemre belepofázom), hogy a hüvelyi lassabban jön, és tovább tart, de alapvetően nem különbözik a csiklóitól. Csiklóval, ha már rá van izgulva, a nyelvem első érintésétől számítva 10-20 másodperc alatt elmegy...

Az exemmel két év után sikerült először hüvelyben, addig soha. Azután már gyakran ment, rájött, hogy hogyan tartsa magát, hogyan mozogjon. Én kb. ugyanúgy csináltam, nem az én érdemem volt.

2018. ápr. 2. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet esélyed.Velem.
2018. ápr. 27. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!