Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erzes az orgazmus? Honnan tudom hogy azt elem e at vagy nem?
Oszinten szolva nem nem hiszem hogy ateltem volna meg
Viszont imadok szexelni a parommal , teljesen elengedem magam , az elejen kielegit a parom nyelven es azt imadom , szoktam erezni hogy kicsit kellemetlen , de eppen eza kellemetlen erzes ami jo is egyben ha eltalaja azta pontot pont , neha beleremegek es nem birok megmaradni siman fekve , de nemtusom hogy ez a jo erzes vagy a kelemetlen
22 eves vagyok, 16 eves korom ota elek nemi eletet , de mindenkinel csak ezt ereztem
De tudom hogy a mai vilagban ez a szex tema nagyon tulvan spilazva , szoval nemtudom hogy tobbet kellene ereznem egy orgazmus alatt vags ez az az erzes ?
Lehet viccesen hangzik de egsebkent ezen kivul ha mast csinal tokre nem erzek semmit , el is tudnek aludni kozben ha arrol muszaj lenne , de szeretem a testet simogatni es imadom az arcat nezni ahogy elvezi , es ahogy elelvez a vegen , szoval kivanom a szexet , a legtobbszor sott en kezdemenyezem.
Vagy talan azok koze tartozom akik nem kepesek ra ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!