Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezzel meglepem a barátomat akkor megoldás lehet rossz szexre?
Nagyon unalmas es megszokott a szexualis eletunk. Beszeltunk mar rola de nem tortent valtozas.
Arra gondoltam veszek par darab jatekszert, ruhat, vibratort es hasonlo dolgokat, higy feldobjuk. Van ertelme vagy mar ha kialudt a tuz akkor felesleges? 31N
van értelme, mi is használunk játékokat és imádjuk mind a ketten, de amiatt veszélyes kicsit, hogy ha a pasi elkezd féltékenykedni a játékra, vagy besértődik, hogy "na mivan, én már nem vagyok elég neked?" szinten, akkor problémák lehetnek.
De ha tényleg rossz a szex, akkor sokat nem veszíthetsz...
van értelme, de az is kell hozzá, hogy nyitott legyen ezekre a dolgokra. nehogy el szégyelje magát és még rosszabb legyen.
38N
Jók lehetnek az ilyen eszközök, de két ember kell hozzá... az alaphelyzet nem biztos, hogy más lenne.
Maga a kapcsolat nincs beszürkülve, nem kéne felrázni?
#3,4, miért ne válhatna unalmassá. Harmincévesen is mókuskerék szinte minden nap, aztán az ember, ha nem figyel, egyszer csak azon kapja magát, hogy beleszürkült a rutinba.
Másrészt személyiségfüggő - valaki élete végéig jól elvan a megszokottal, más nagyon igényli az újat, izgalmasat.
Újítani sosem késő, és feldobni a laposodó szexet. Viszont előtte nem ártana tudni, hogy ő mire vevő. Ha olyat akarsz bevezetni ami nem érdekli, netán taszítja akkor nem fog segíteni a dolgon.
Ezért első sorban a kommunikáció a lényeg.
Ruhákat vehetsz anélkül is, hogy megkérdeznéd, akár kötelet, bilincset is. Viszont vibrit, meg dildót már egy kicsit aggályos. Mert lehet, hogy besértődik, ha ő nem nyitott az ilyen dolgokra. Mondjuk általában én voltam mindig, akit az ilyen dolgok jobban érdekeltek egy kapcsolatban. :D
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!