Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás, ha a párom rossz alvó?
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
A párom alapvetően kicsit rossz alvó, gyakran felébred, nem alszik elég mélyen, reggel nehezebben kel, éjjel tovább fennmarad. Szóval egyedül sem piheni ki magát mindig rendesen, 9-10 óra alvás mellett sem feltétlenül.
Mióta próbálunk együtt aludni, ez rosszabb. Én bárhol elalszom, 5-6 órákkal ha kell, bírom a dolgot pár napig.
A hétvégék is néha nehezek, én 8-9 körül kelnék, ő 11-12. Erre sem tudom, mi lenne a jó megoldás.
De a fő probléma az, hogy ha megfordulok, megmoccanok, felébred, fél, hogy megüt, felkelt, bármi, ezáltal nem alszik nyugodtan. Mondtam neki, hogy velem ne foglalkozzon, de nem így megy, ezt tudom.
Valeriánát, és annak egy patikai változatát szedi, 2-4 szemeket esténként, ez sem segít eleget neki.
Sokszor éjjel elkezd beszélni, hogy pl. most megfordul, vagy kimegy mosdóba. Bejelenti ezeket míg én alszom.
Utólag nem is emlékezett rá, de mondta, biztos azért csinálta, mert tudat alatt rám gondol, hogy nincs egyedül.
Tanácstalan vagyok. Én igényelném az együtt alvást, hiszen egy pár vagyunk, ő is szívesen aludna velem, de érzem, hogy neki ez így nyűg néha, nekem pedig lelkiismeret furdalásom van másnap, mert látom, hogy fáradt.
Ezért semmiképpen sem szeretnénk szakítani, hisz mindenre kell lennie megoldásnak.
Köztetek van valaki, aki hasonlókat élt át, tud rá megoldást, tanácsot mondani?
Előre is köszönöm!
Köszönöm!
Ezek az alváscentrumok hogyan működnek? beutaló kell? Vagy fizetős magán szinten megy?
Sajnos a külön szoba-ágy nem áll rendelkezésünkre, ez nem opció számunkra.
3 hónapos, új a matrac, az ágy is elég nagy.
Ugye jó érzés összebújni, én álmomban is van, hogy közelebb megyek hozzá, bármilyen nagy helyen vagyunk.
Én magára az alvásproblémára próbálnék megoldást.
Ha a valeriana nem segít, akkor hátha másnál bevált más, vagy valami esti rutin, bármi, ami megkönnyíti azokat az estéket, amikor együtt alszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!