Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek prűd vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek prűd vagyok?

Figyelt kérdés

Nem járok ujjatlan pólóba és térd fölé érő nadrágba.

Húsz éves elmúltam és még nem volt senkim.

Sosem csókolóztam, de nem is akarok, mert nyálundorom van.

Szexelni nem tudnék világosban szerintem.

Nem szeretem, ha hozzám érnek.

Puszi, ölelés rendben van egy hónap után?

Szerintetek baj van velem?

2019. júl. 10. 23:27
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok, ha hozzám érnek parcekig mosom azt a felület, nem is smaciztam még, puszit sem adtam s kaptam, maximálisan elzárom magam mindentől, de belül érzem, hogy vágyom rá, mindig csajoznék, csak van az a gát ami nem törik át, bármennyire is kanos vagyok, egyszerűen nem..

21/F

2019. júl. 11. 01:38
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Azokkal értek egyet, akik azt írták, hogy a megfelelő embert kell megvárnod, és nyitottnak lenned. Szerintem amint találsz olyat, akihez vonzódsz, és azt érzed, hogy csak belőle még had kapjak többet, magyarul szerelmes leszel, akkor sok általad írd gátlás meg fog szűnni. Az, hogy mi az ami azután is kellemetlen lesz neked, az egy normális, viszontszerető partnerrel majd kialakul. Persze kell hozzá kompromisszum, toleráció és gyakorlás, de hidd el, hogy megéri!!!!

Addig is azt javasolnám Neked, hogy ne zárkózz el! Próbálj meg nyitott lenni az emberek felé.

Gondolom nem könnyű ez neked, de lépésenként kellene haladni!

Te sem vagy kevesebb ember!!!!!

:)

2019. júl. 11. 09:49
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató szavakat és a tapasztalataitokat. Jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
2019. júl. 11. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!