Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek prűd vagyok?
Nem járok ujjatlan pólóba és térd fölé érő nadrágba.
Húsz éves elmúltam és még nem volt senkim.
Sosem csókolóztam, de nem is akarok, mert nyálundorom van.
Szexelni nem tudnék világosban szerintem.
Nem szeretem, ha hozzám érnek.
Puszi, ölelés rendben van egy hónap után?
Szerintetek baj van velem?
De nem csak arról van szó, hogy várnia kell. Elég gátlásos vagyok és nem is csókolóznék később sem. A többi dologra se tudom, hogy reagálnék.
Ez nem arról szól, hogy átértékeljem a dolgokat, nem választottam, hogy ilyen legyek.
Hát istenem, próbáld meg, aztán kiderül
Mit veszthetsz?
Jobb "szenvedni" hogy kelleke valakinek, mint felállni, és megpróbálni?
Igen. Miután összejöttem az emlitett exemmel, megszoktam, de csak neki. Tehát mástól ugyanúgy nem viselem el.
Bár igazából a simogatást részt soha nem tudtam teljesen megszokni, az valahogy mindig zavart vagy olyan irritáló érzés volt.
Szerintem mindenhez hozzá lehet szokni.
Én sem szoktam hozzá az öleléshez, sőt, semmilyen érintéshez, és emiatt jól rá is paráztam. Soha senkinek nem engedtem. Aztán mégis kipróbáltam, és azóta imádom. Persze csak a megfelelő embertől.
Amíg valamit ki sem próbálsz, addig csak elképzelésed lehet róla hogy ez neked nem jönne be vagy fura lenne, de érdemes kipróbálni mert lehet hogy magadat is megleped, mert kiderül hogy mégis tetszik.
Majd írjál már ide, ha sikerült találnod valakit, aki így elfogad..nagyon kíváncsi vagyok rád.
Nem lehet, hogy azért taszít az érintés mert szüleiddel rossz a kapcsolatod és sosem dícsértek, öleltek, simogattak?
Amúgy szerintem egy háziállat sokat segítene kezdetnek. (Ha érdekel, van törzskönyvezett, hiper-szuper németjuhász kiskutya eladó, tenyésztő rokonomtól 😁 )
Talán tudok neked bíztató dolgot mondani. Én sem bírom, ha hozzám érnek. Annyira nem, hogy ideges vagyok, ha 1 méteren belül jön valaki. Gyárilag nem bírom, ha ölelgetnek. Még a családtagjaimtól is nagyon nehezen viselem, pedig ők mindig nagyon szerették az ölelgetést, semmilyen trauma nem ért gyerekkoromban sem. Undorodom attól, hogy mások poharából igyak, vagy valaki a saját evőeszközével belenyúljon a kajámba.
DE! Van férjem, akivel soha nem okozott gondot a csók, már az elején sem. Simán használom még a fogkeféjét is, ha úgy adódik és semmi gátlásom nincs vele kapcsolatban.
Ismerek még egy lányt, aki hasonló, mint én, ő most ment férjhez. Egyszer valahogy kiderült, hogy mindketten ilyenek vagyunk, megbeszéltük, hogy ő is ilyen különös.
Majd ha megismersz valakit, akit szeretsz, akkor vele neked sem lesz problémád. Másokat meg nem kell ölelgetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!