Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek prűd vagyok?
Nem járok ujjatlan pólóba és térd fölé érő nadrágba.
Húsz éves elmúltam és még nem volt senkim.
Sosem csókolóztam, de nem is akarok, mert nyálundorom van.
Szexelni nem tudnék világosban szerintem.
Nem szeretem, ha hozzám érnek.
Puszi, ölelés rendben van egy hónap után?
Szerintetek baj van velem?
Az én véleményem:
Nem járok ujjatlan pólóba és térd fölé érő nadrágba. - Ha neked ez így jó, nincs ezzel gond.
Húsz éves elmúltam és még nem volt senkim. - Ezzel nincs semmi gond önmagában
Sosem csókolóztam, de nem is akarok, mert nyálundorom van. - Nyálundor elfordulhat. Ha még sosem csókolóztál, nem vágysz rá, ezzel sincs gond.
Szexelni nem tudnék világosban szerintem. - Önmagában ezzel sincs semmi gond.
Nem szeretem, ha hozzám érnek. - Ez már nem normális.
Puszi, ölelés rendben van egy hónap után? - Türelmes ember kivárja, de miért ne mehetne már az elején?
Szerintetek baj van velem? - Az utolsó két dologból ítélve, igen. :(
Sheldont bírom, de azért nem vagyok olyan.
Arcra puszi mehetne korábban is. Nem szeretem, ha ölelgetnek, nem szoktam hozzá. Nem is emlékszem, mikor öleltek meg utoljára.
A prűd, az amúgy is inkább az, aki ezt nem tesz meg szexben, meg azt nem tesz meg.
Persze gondolom nincs tapasztalatod, de ha meg mered fogni a pasinak, vagy kiverni neki, és nem sipákolsz, hogy jajj, farokhoz csak gumiban, akkor nekem már nem lennél prűd
na meg ugye az orál. xD
Persze idővel biztos jobb lenne a helyzet. De ki fogja kivárni, ha minden lány már a második hónapban ágyba bújik a férfival én meg csak a szájra puszit engedem. Még a nyelvét se dughatja be a számba.
Nem tudom, őszintén szólva nem szívesen nyúlok mások meztelen testéhez. Mondjuk péniszhez szerintem biztos hozzányúlnék, mert azért elképzeltem már, meg kíváncsi is vagyok. Nem vagyok félős meg finnyás, ha hozzá kell érni valamihez kézzel.
Orállal nem tudom mi lesz, úgy tudom bő nyállal kell, de nem bírom a nyálat.
Hát figyelj, itt tuti sok jelentkező lenne, aki várna rád akármennyit, legalábbis mgamból kiindulva... ha gondolod írhatsz, aztán kiderül
Deeeeee, ha valaki tényleg szeret, akkor nem a puncid miatt fogsz kelleni neki
Szóval, vár rád, nem hagy ott, mert nem állsz készen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!