Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok olyan ember van akiknek soha nem jön el az ideje annak hogy barátnője legyen és akivel szeretkezhessen?
Nekem 23 évesen még mindig nem volt benne részem.
Nem találok hozzám hasonló lányt. De szerintem sosem fogok, mert mostanában attól félek hogy a bénázásaim miatt(nem tudom mikor mit kell mondani, nem értek a lányokhoz, nincs tapasztalatom a kapcsolatokban) emiatt sosem lesz kapcsolatom.
Léteznek ilyen esetek de szerintem ritka hogy valaki egy életen át ne találna senkit. Nőként azt tudom mondani hogy nem szeretem ha facebookon írnak ahelyett hogy élőben megtették volna az első lépést.
Nem cink oda menni egy lányhoz és kérdezni tőle valami apróságot. A válaszából egyből leszűrheted hogy flegma vagy érdeklődő. Onnantól meg mondhatsz bármely baromságot lehetsz kevésbé vonzó, de az én szívemet elnyerted mert mertél próbálkozni. Hidd el nem kell semmi különleges szöveg hozzá, ha bénázól még édesebb.
Második tippnek ha mindenképpen akarsz barátnőt vannak társkereső appek. Tudom sokan elítélik ezeket de személyszerint jónak tartom, sok siker storyt ismerek és elkerülheted a "friend-zone"-t
19/L
Ha gondolod írj, hátha tudom segiteni, mi lehet a probléma :)
23/l
Igen rengeteg ilyen genetikai szociális hulladék van....
Nyugodj meg soha nem is lesz csajod. Ezen kár ragodnod.
Már most olyan behozhatatlan hátrányba vagy amit soha nem tudsz behozni . Tanulj dolgozz és ha szerencséd lesz össze szedhetsz majd egy elvált 40-est gyerekkel úgy kb 15 év múlva .
Apádnak is sikerült és minden előtte élő ősödnek, neked is össze fog jönni.
Nálam például mindig akkor jöttek a lányok, amikor nem foglalkoztam a témával és lekötöttem magam, lelkileg az sugárzott rólam, hogy jól érzem magamat a bőrömben és rendben vagyok. Neked is sok sikert:)
#3, #4 -est el ne hidd
#6 attól hogy az apja normális volt nem jelenti hogy ő is az lett, ahogy a kérdés bizonyítja nem is lett az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!