Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálja mindenki ezt a női testet?
Detto így nézek ki. (Link lent)
A kérdésem az elmúlt 4 év tapasztalataiból ered. Sokan már a bemutatkozásom előtt lenéznek, fintorogva elfordulnak. Minden téren kihoztam magamból a maximumot, ami a külsőt/higiéniát illeti, egyetlen bűnöm, hogy szeretek enni és nem lelem örömömet a sportban ergo csak a napi teendőim és a kirándulások mozgatnak meg. Mindenki vagdalja hozzám, hogy fogyjak le. Ha salátalevélre cserélem a flancos olasz konyhát és sportra a kedvenc szabadidős tevékenységeimet, akkor garantáltan lefagy a mosoly az arcomról. Tényleg ez kell ahhoz, hogy vonzó legyek?
Hasonló alakom van, csak vastagabb combokkal ès kissebb mellel. Sokszor pont átèrzem amit írsz. De azèrt kapok bőven bókokat is. Meg randi ajánlatokat.
Nálad valami más is közre játszhat a dologban. Kifogtál pár gyökeret, ezt jegyezted meg. Talán látszik az arcodon hogy meg lettèl bántva, hogy nincs annyi önbizalmad. Ezèrt kapod a kellemetlen reakciókat. Vagy nem a testalkatodnak megfeleőek a ruháid.
Amikor 74kg voltam, mondogatták hogy kövèr vagyok. Elkezdtem sportolni. 60kg-osan is kaptam beszólásokat, hogy vastag a lábam, kicsi a mellem, túl izmoa vagyok, nagy a seggem, stb ... Bókokat is kaptam bőven. De nyilván nem azok maradtak meg. .
Most 80 kg vagyok.
A rokonok köszönès mellè, vagy helyett közlik, hogy de el vagyok hízva. Látom nèha a fèrfiak arcán az undort, de sokszor a tetszèst is. Ízlès függő. Igyekszem mosolygós ès kedves lenni, így sokaknak lettem szimpatikus utóbb.
Póbáld meg szelektálni az emberek reakcióit a fejedben. Nem utálják ezt a fajta női testet.
30n
Ha így nézel ki a halvány csíkokkal együtt is szép vagy. Ha így vagy boldog, szard le ki, mit mond.
13as ha a h*ly*s*g fájna.....
22es te sem vagy normális...
Rengeteg duci nő él boldog házasságban, míg az olyan külsőségek rabjai mint te, meg a pálcika lányok boldogtalanok. Utána lehet olvasni, melyik csapatban van a több testképzavaros /depressziós/magányos, mielőtt a genetikával jössz.
Nekem nagyon is bejön ez az alkat. Nem minden duci ugyanolyan, mindenki máshogy hízik.
Akinek ducin is feszes a bőre, nem narancsbőrös, az szerintem vonzó, legalábbis számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!