Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálja mindenki ezt a női testet?
Detto így nézek ki. (Link lent)
A kérdésem az elmúlt 4 év tapasztalataiból ered. Sokan már a bemutatkozásom előtt lenéznek, fintorogva elfordulnak. Minden téren kihoztam magamból a maximumot, ami a külsőt/higiéniát illeti, egyetlen bűnöm, hogy szeretek enni és nem lelem örömömet a sportban ergo csak a napi teendőim és a kirándulások mozgatnak meg. Mindenki vagdalja hozzám, hogy fogyjak le. Ha salátalevélre cserélem a flancos olasz konyhát és sportra a kedvenc szabadidős tevékenységeimet, akkor garantáltan lefagy a mosoly az arcomról. Tényleg ez kell ahhoz, hogy vonzó legyek?
Mert a váló életben nincs retusa és tele van narancs börrel, striával
Nem hiába egy netes képet linkeltél és nem magad fotóztad nyaktól lefelé
Szép lapos a hasad! Én sovány vagyok, de nagyobb ennél! szerintem jól oszlik el rajtad a felesleg és csinosabb vagy nálam! Nem a kilóktól függ, hogy valaki vonzó-e!
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
#4 Elhalványuló stria csak a hasamon van (régóta nem híztam egy dekát sem), narancsbőr soha nem is volt...
#5 Nem én vagyok a képen, hanem egy plus size modell, aki hasonmásom lehetne.
Szia.
Hasonlo testalkattal es eletmoddal rendelkezem. 13 eves koromban kezdtem el tornazni, mert a kisfiuk a suliban csufoltak. Es ez a mai napig elofordul, annyi kulonbseggel, hogy mar nem erdekel ki mit mond vagy gondol rolam. Mindenkinek vannak kulso, de leginkabb belso hibai. Viszont engem is erdekelne a kerdes, miert van annyi szuklatokoru ember. Az egyik srac anno megjegyezte, hogy ha fogynek, bomba no lennek es jarna velem. Ez onmagaban eleget elmondott szerencsetlenrol.
A masik oldal, hogy a sovanyakat is bantjak. Mi alapon?
En masra nem tudok gondolni, csak a mediara. A csapbol is az folyik, hogy csak a vekony, sportos alkatu nok ervenyesulnek. Mondj egy filmet, sorozatot, reklamot, amiben van teltkarcsu no.
Ilyen vilagot elunk; csalodunk. Valakit nagyon elkapnak, valakit alig. Szard le, ki mit mond rad, eld az eleted, mas meg foglalkozzon a sajat eletevel.
Gyonyoru vagy es kesz! :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!