Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen örökre szűzként élni?
Figyelt kérdés
Hiába akarnék szexelni, meg társat. Nem tudok ismerkedni, meg amúgy is nagyon szolid vagyok emiatt úgy sem kellenék egy lánynak sem.
Pedig amúgy tök normális vagyok, szeretnek az emberek, csak nehezen tudok ismerkedni.
Nagyon rossz ha én sosem fogom megtudni hogy milyen a szex, amikor nagyon vagyom rá?
Huszon éves vagyok már, és még mindig szűz.
F
2019. júl. 9. 12:19
1/5 anonim válasza:
Semmi különös.
Egy idő után már nem számit. 35-40 felett már fel se áll, szóval nem téma.
2/5 anonim válasza:
Befejeznéd végre az önsajnálatot? Akkor fogsz találni csajt. Nézd, te úgymond "egészséges vagy" én nem, és nekem is összejött, ha gondolod írj rám..
3/5 anonim válasza:
Én ilyen huszonéves f...verőkről is hallottam már hogy fel sem áll a kis kukijuk nővel... hát igen. Időben el kellett volna kezdeni megtanulni használni!
4/5 anonim válasza:
A legenda szerint, ha még mindig szűz vagy, mire betöltöd a 40-et, automatikusan varázsló lesz belőled.
5/5 anonim válasza:
én 38 vagyok és még szűz, szal ne aggódj, majd eljön az ideje, amikor eljön, fiatal vagy még.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!