Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha valaki szűzként éli az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha valaki szűzként éli az életét?

Figyelt kérdés

Én már 23 vagyok, de még egy szájra pusziban sem volt részem. Gáz így élni? Barátnőt szeretnék, de én kevés vagyok hozzájuk, mármint az ismerkedésben nagyon béna vagyok, elnyom a többi fiú. Pedig belsőre szerintem nagyon rendes vagyok.

Szerintem nagyon ciki hogy még 23 évesen is szűzként élek.

Prostihoz nem akarok menni!!!

2019. júl. 3. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Az kevés szokott lenni, ha a belsőd nagyon rendes. Tedd rendbe a külsődet is!

21L

2019. júl. 3. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Attól függ, te mit akarsz. Én nem ítéllek el ezért, mellesleg paphiány van, ott is érték a szüzesség, még válthatsz pályát. Nekem is sokáig tartott, míg rájöttem, hogy a szüzesség érték.

28F

2019. júl. 3. 14:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Még hogy a lányoknak a belső tulajdonságok a fontosabbak...:D

Amúgy a kinézetem sem borzalmasan, szerintem nem vagyok ronda.

2019. júl. 3. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon gáz.
2019. júl. 3. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:

"Még hogy a lányoknak a belső tulajdonságok a fontosabbak...:D"

Már értem miért vagy egyedül...

2019. júl. 3. 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem és nem unja meg...22 éves kora óta minden héten kiirja ugyanezt. Gáz! Így fox m'c dögleni szüzen mert folyton itt lógsz ahelyett h hajtanád a pnat..
2019. júl. 3. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

>Még hogy a lányoknak a belső tulajdonságok a fontosabbak...:D

Szóval ez a te kifogásod? Úgy gondolod, hogy ha te jól érzed magad, akkor már csak hátra kell dőlnöd és várni a csodát? Ha igen, akkor szűzen fogsz meghalni.

Ha nem így szeretnél járni, akkor próbálj alkalmazkodni a gyarló világ felszínes lakóihoz, és felelj meg az elvárásoknak! Senki sem fog akarni összejönni egy olyan emberrel, akire ha ránéz, nem érez vonzalmat! Lehet nyafogni ezért, csak egy kicsit gyerekes. Nem elég csak ülni és várni, hogy majd valaki beleszeret a te jó lelkedbe. Ez már megtörtént volna ha valóban így lenne, az ember baráti körében szövődnek ilyen kapcsolatok is, ahol nem a külső a lényeg, sőt egyeseknél majdnem lényegtelen, de ott évek óta ismerik egymást minden minden előnyükkel és minden hibájukkal együtt. Ha neked ilyened nem alakult, akkor vagy nincs baráti társaságod, vagy mégsem vagy annyira nagyon rendes mint gondolod. A lényeg, hogy a hiba minden esetben a nálad van!

2019. júl. 3. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Elnyom a többi fiú... :D Ha odamész egy nőhöz az utcán, egyből ugrik egy másik pasi és félrelök? xD
2019. júl. 3. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!