Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2,5 éve élek szexuális életet, mégis fáj?
Figyelt kérdés
Minden behatolás rettentően fáj az elején
Pedig fel vagyok izgulva nagyon is, imádom a partnerem, kívánom is, ő is végtelenűl figyelmes velem, de nem tudom ez miért van, annyira bánt, mert nem kicsit fáj, hanem baromira😟
Ha minden nap maszurbálnék akkor is fájna? Szoktam masztizni de nem minden nap...
Vagy ha elhagyom a masztit akkor nem fájna?
Segítsetek kérlek szépen.
A barátom mérete teljesen átlagos.
2019. júl. 2. 14:46
1/1 anonim válasza:
A maszti segíthet ezen esetleg, de csak akkor ha használsz valamilyen játékszert is. :) (vibrátor, dildo)
Egyébként meg is nézetheted egy nőgyógyásszal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!