Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden nap borotválni kell a puncit és a hónaljat vagy csak túlzásba esik a barátnőm?
Figyelt kérdés
Azt mondta ez neki mindennapos teendő, hiába mondtam neki, hogy miattam nem kell minden nap a punciját borotválni azt mondja nem is miattam csinálja, hanem mert neki ez így jó.
Más lánynak is minden nap szőrtelenítenie kell, vagy inkább ő esik túlzásba?
2019. júl. 8. 19:59
11/17 anonim válasza:
Most mi volt ezen lepontozni való??
Más is írta, hogy heti 1x elég, mégsem lett lepontozva csak én...
12/17 Domi-nika válasza:
Erre te most bosszúból mindenkit lepontoztál? grat.
13/17 anonim válasza:
Mi benne az egészségtelen? Férfiak között is sokan vannak, akik naponta borotválják az arcukat, annak sem mondja senki, hogy egészségtelen. A fanszőrzet az eredeti funkióját akkor sem tölti be, ha hetente vágná, szóval teljesen mindegy.
16/17 anonim válasza:
Szerintem is mindegy meg ez alapból egy egyedi dolog. Ha én leborotválom valaminet, akkor nekem már másnap is meglátszik a szőr, míg másnak kitart akár több napig is. Nekem a gyanta vagy az epilátor sem tart hetekig, max. 1 hét. Az már más kérdés, hogy engem nem érdekel, ezért nem borotválom minden nap, de lehetne bőven.
17/17 anonim válasza:
En heti 1-2x szoktam, a borom nem birna gyakrabban, amikor 2 nap utan borotvalkoztam, akkor is nagyon fajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!