Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek a barnább bőrű lányok?
Nekem az apám Mexikóból származik, és én is ott éltem, egészen két évvel ezelőttig. Úgy alakult az életem, hogy ide kellett költöznöm Magyarországra, az anyámhoz. (a szüleim elváltak még kiskoromban)
Mikor Mexikóban éltem, elég nagy sikerem volt a fiúknál, viszont mióta ideköltöztem, ez eléggé "csökkent". Egy magyar ismerősöm azt mondta, ez valószínűleg azért van, mert a magyar pasik nem szeretik a barnább lányokat, mert a cigányokra emlékeztetik őket. Szerintem semmi cigányos nincs a kinézetemben, a bőröm is inkább kreolos, mint erősbarna. A ruháimat is próbálom jobban megválogatni, de az erősebb rúzsok, illetve a díszesebb(nem csicsás) ruhák nagy kedvenceim.
Tényleg ennyire nem "menő" az országban barnabőrű csajnak lenni?
Ui:bocsánat ha van benne helyesírási hiba. Egész életemben próbáltam folyamatosan gyakorolni a nyelvet, de nem vagyok még mindenben biztos.
Valakik a cigányokat is dugják...
Nos, ettől függetlenül nem hiszem, hogy komoly gond lenne,
max az, hogy az erősebb rúzzsal is a kisebbség fele húz a
kinézeted.
Illetve, nyilván vannak, akiknek a sötét haj-szem-bőr kombináció
a fétisük, szóval nem kell aggódni.
Szerintem sokan vannak akiknek tetszenek a barnább, délies típusú, kinézetű nők, viszont Magyarországon jellemzően a romák azok, akik így néznek ki és velük sajnos sok elfojtott társadalmi probléma van, így könnyen lehet, hogy valóban ez a dolog gyökere.
Amit tudnék tanácsolni, hogy próbálkozz meg egy kicsit visszafogottabban öltözni, a túlzottan díszes ruhák, erős smink kifejezetten "cigányosnak" tűnhetnek, esetleg utalni, hogy mexikói felmenőkkel rendelkezel ("I'm from Mexico!" felirat a pólón, mondjuk? :D ), illetve keress olyan helyen társat, ahol van lehetőség beszélgetni kicsit, nem feltétlenül a kinézet határoz meg mindent, mint mondjuk egy diszkóban.
Sajnálom, ha rossz tapasztalataid vannak eddig: a magyarok szerintem alapvetően kifejezetten barátságos és vendégszerető nép, ha bekerülsz valamilyen társaságba, ahol tudják, hogy mexikói gyökerekkel rendelkezel, nem lesz gond a pártalálással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!