Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek bejönnek a barnább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek a barnább bőrű lányok?

Figyelt kérdés

Nekem az apám Mexikóból származik, és én is ott éltem, egészen két évvel ezelőttig. Úgy alakult az életem, hogy ide kellett költöznöm Magyarországra, az anyámhoz. (a szüleim elváltak még kiskoromban)

Mikor Mexikóban éltem, elég nagy sikerem volt a fiúknál, viszont mióta ideköltöztem, ez eléggé "csökkent". Egy magyar ismerősöm azt mondta, ez valószínűleg azért van, mert a magyar pasik nem szeretik a barnább lányokat, mert a cigányokra emlékeztetik őket. Szerintem semmi cigányos nincs a kinézetemben, a bőröm is inkább kreolos, mint erősbarna. A ruháimat is próbálom jobban megválogatni, de az erősebb rúzsok, illetve a díszesebb(nem csicsás) ruhák nagy kedvenceim.

Tényleg ennyire nem "menő" az országban barnabőrű csajnak lenni?

Ui:bocsánat ha van benne helyesírási hiba. Egész életemben próbáltam folyamatosan gyakorolni a nyelvet, de nem vagyok még mindenben biztos.

2019. júl. 6. 22:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
mediterrán lányok a kedvenceim.
2019. júl. 6. 22:22
 2/25 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon is bejönnek a barna bőrű lányok! Ez a gyengém! F.
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Túl jól megy a nyelv ahhoz, hogy igaz legyen.
 4/25 anonim ***** válasza:
Be :).
2019. júl. 6. 22:23
 5/25 anonim ***** válasza:
Kamu
2019. júl. 6. 22:23
 6/25 anonim ***** válasza:
#5 Az hát. De gondolom a sok beteg agyú már megbombázta priváttal.
2019. júl. 6. 22:24
 7/25 A kérdező kommentje:
2-es,ezt dicséretnek veszem, ha nem baj. Sokszor voltam nyáron itt a nagyszüleimnél, illetve mikor a szüleim elváltak, akkor is jöttem ide. Még együtt voltak anyával sokat beszéltem magyarul, azután pedig magyarul sorozatokat, filmeket néztem.
2019. júl. 6. 22:25
 8/25 anonim ***** válasza:
be,a legszebbek.
2019. júl. 6. 22:26
 9/25 anonim ***** válasza:
Kamu kéró
2019. júl. 6. 22:28
 10/25 anonim ***** válasza:

Megtanítasz spanyolul? Konkvisztádor akarok lenni!!!

21/F

2019. júl. 6. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!