Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek bejönnek a barnább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek a barnább bőrű lányok?

Figyelt kérdés

Nekem az apám Mexikóból származik, és én is ott éltem, egészen két évvel ezelőttig. Úgy alakult az életem, hogy ide kellett költöznöm Magyarországra, az anyámhoz. (a szüleim elváltak még kiskoromban)

Mikor Mexikóban éltem, elég nagy sikerem volt a fiúknál, viszont mióta ideköltöztem, ez eléggé "csökkent". Egy magyar ismerősöm azt mondta, ez valószínűleg azért van, mert a magyar pasik nem szeretik a barnább lányokat, mert a cigányokra emlékeztetik őket. Szerintem semmi cigányos nincs a kinézetemben, a bőröm is inkább kreolos, mint erősbarna. A ruháimat is próbálom jobban megválogatni, de az erősebb rúzsok, illetve a díszesebb(nem csicsás) ruhák nagy kedvenceim.

Tényleg ennyire nem "menő" az országban barnabőrű csajnak lenni?

Ui:bocsánat ha van benne helyesírási hiba. Egész életemben próbáltam folyamatosan gyakorolni a nyelvet, de nem vagyok még mindenben biztos.

2019. júl. 6. 22:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én barna bőrű lány vagyok 22/L
2019. júl. 6. 22:31
 12/25 A kérdező kommentje:
Tényleg nem kamu, de igazán nem zavar, mert láttam hogy kb minden kérdés alá odaírják.
2019. júl. 6. 22:32
 13/25 anonim ***** válasza:
Dobj egy képet!
2019. júl. 6. 22:36
 14/25 anonim ***** válasza:
Én örülnék ha megismerhetnélek! f.
2019. júl. 6. 22:40
 15/25 anonim ***** válasza:

Kamu kéró

Nem válaszol privátra! Hol vagy te lány?

2019. júl. 6. 22:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek de szerintem ilyen 10-15 szazalek van igy vele. Viszont alapvetoen szerintem a mi kulturankban a mai vilagban alapbol kevesebben probalkoznak a sracok mint pl mediterran orszagokban, mas a mentalitasunk kicsit, lehet sok sracnak tetszel max nem kozelitenek.
2019. júl. 6. 22:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem is válaszol, képet sem küld, kamu! Tudnám, hogy mi olyan hú de nagy szám abban, hogy egyesek nőnek adják ki magukat, ez a bohóckodás már akkor unalmas volt, amikor a chat.hu még a fénykorát élte.
2019. júl. 6. 22:43
 18/25 A kérdező kommentje:
Max normális privátokra próbálok válaszolni. Köszönöm, barátot nem keresek, szóval azért ne írjatok.
2019. júl. 6. 22:46
 19/25 anonim ***** válasza:

A normálisakra se válaszolsz. Szóval mindegy😃

Ha nem keresnél, nem írnál ki ilyen kérdést, puhatolózol h kiknek jössz be! Csak az itteni felhozatal nagyon nagyon átlagon aluli 98%-ban!

2019. júl. 6. 22:51
 20/25 anonim ***** válasza:
Kamu kamu hátán
2019. júl. 6. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!