Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (14-16 éves) nektek bejönnek az enyhén vagy annál kicsit jobban barnább fiúk? (Nem cigánybarna, inkább olyan arabos vagy olaszos)
Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 20:19
5/13 anonim válasza:
"Igen, bejönnek"
Ja, nekem is bejönnek a burkáitok meg a csávótok másik három felesége :DDDDDDD
6/13 anonim válasza:
Én inkább a fehéresebb bőrtípust szeretem,de nem döntő dolok
7/13 anonim válasza:
Első gondklatom: "Ohhhh, igeeen" főleg, hogy a 4 évfolyammal felettem lévő fiú jutott eszembe
8/13 anonim válasza:
Nekem nem,de van egy arab fiu a suliban,akit biztosan nem rugdosnek ki az agyambol. Szoval vannak kivetelek.
10/13 anonim válasza:
nagyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!