Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nála aludtam, kívánt de mégsem feküdtünk le. Miért? 24L
Figyelt kérdés
Ez volt az 5.randink most először volt csók köztünk és mindenféle fizikai érintés. Azt hittem megbolondulok, nagyon kívántam és ő is engem de azt mondta nem akarja, hogy azt higyjem csak arra kellek neki és, hogy nagyon nehéz neki is mert nagyon kíván engem mégsem történt meg se este se ma pedig ma délután is együtt voltunk nálunk. Érzem, hogy kíván, ahogy veszi a levegőt de mégis megállja. Baj van? 24L 29F2019. júl. 6. 19:18
11/13 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Hisz a válaszodban,vagyis a kiegészitésedben benne van a válasz is!
12/13 anonim válasza:
Friss a kapcsolat. Bébi pénisszel nagyon fontos az együttlét előtt a kötődés,bizaloü felépítése, hogy ne nevesd ki. Azért érdekes paradoxon, hogy erény, ha nem dug meg az ötödik randin, bár akartad te is, ő is. De azt úgye tudod, egy igazi úriember csak a nászéjszakán próbál fel? Ott már nincs reklamáció a bébi-péniszre.
13/13 anonim válasza:
Megesik. Nincs baj. :) Hidd el, nem ő az egyetlen, aki nem akarja megdönteni a nőt az első olyan alkalomnál, amikor kettesben maradnak. Bár egy petting azért simán belefért volna szerintem ebben a korban... :D
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!