Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hét flörtölés után ott aludtam a srácnál. Hogy derítsem ki hogy most mi van köztünk? Ki írjon előbb? 21/L
Figyelt kérdés
2 hete flörtölök egy szaktársammal, tegnap egyetemi bulin találkoztunk. Smároltunk, táncoltunk, felmentünk hozzá. Nem feküdtünk le, viszont minden más volt. Egész éjszaka smároltunk, szorosan magához húzott, alvás közben is simogatta a bőröm. Reggel hazamentem, suliban találkoztunk még aznap. Nem jött oda hozzám én meg emiatt inkább másokkal beszélgettem. Ki írjon először kinek? Attól félek azért mert nem foglalkoztam vele annyira suliban azt hiszi hogy csak egy éjszakára kellett nekem, és kicsit ugyanettől félek fordítva. Ki lépjen? És hogy beszéljük meg hogy mi van köztünk? Nem akarok nyomulni :D 21/L2015. nov. 19. 14:27
1/6 anonim válasza:
Fura történet. :D Te is írhatsz neki, nem szakad le az ég.
2/6 anonim válasza:
Közel sem mindegy, hogy melyik testrészeden simogatta a bőrödet, valamit lehet, hogy büdös volt a bőröd.
3/6 anonim válasza:
Hát, ha feljön hozzám egy nő és nincs szex, akkor én sem állok szóba vele többet ... bár nem is aludna ott ...
4/6 anonim válasza:
2 lehetőség van, vagy keres vagy nem. Ha nem akkor nem szeretne többet tőled (se komoly kapcsolatot, se komolytalant) ha pedig keres akkor megint 2 lehetőség van. VAgy csak egy éjszakára, vagy több éjszakára akar, vagy pedig komoly kapcsolatot. De ez majd kiderül ha keresni fog.
Gondolom ez fordítva is így van, ha akarsz tőle valamit akkor odamész hozzá, vagy írsz neki, ha nem akkor meg nem.
5/6 anonim válasza:
"Nem akarok nyomulni :D 21/L"
Es meg rohog sajat magan hogy mekkora r1banc, eszem megall, es meg ez jar egyetemre. Biztos valami bufe szakos.
6/6 anonim válasza:
Ha kellenél neki, odament volna hozzád. Valamiért nem akar tőled többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!