Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok más lányokkal csak a flörtölés kedvéért randizni, miközben van barátnőtök mellette?
nem,minek
az érzelmi világot elég szegényes
sajnállak.....
Bántod a barátnődet is, mert hűtlen vagy (bár ő majd akkor jobban fog szenvedni ha ez kiderül) de a többi lányt is. Előadod magad szinglinek, aztán pont amikor alakulna a dolog akkor lelépsz.
Voltam már én is köcsög nővel, nem akarok ám szentnek beállítani magam, a gond veled az, hogy te nem úgy vagy egy szemét alak, hogy ezzel tisztában vagy, hanem úgy, hogy valami kifacsart elmélettel még ráadásnak ezt próbálod teljesen normálisnak beadni.
Emiatt barátom csak annyit tudok mondani, hogy sajnos empátiából és emberségből még kéne fejlődnöd rendesen, kezdő motivációnak szerintem megfelelne ha egy csapat metálos átmenne rajtad amíg ez a szám szól :P
https://www.youtube.com/watch?v=ATIVuynOPTM&index=3&list=FL4..
Szegény barátnőd, mit sem sejt, te meg elárulod őt.
És még büszke is vagy magadra. Hát gratulálok. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!