Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok más lányokkal csak a flörtölés kedvéért randizni, miközben van barátnőtök mellette?
Figyelt kérdés
Hűséget fogadtam, nem vakságot. Csóknál tovább nem megyek, ha elérek addig, utána többet már nem keresem a lányokat.2015. márc. 11. 23:25
11/13 anonim válasza:
Legalább, ha csókig sem mennél el. Az is megcsalás ám! Ha Ő is ugyanezt csinálná, akkor elfogadnád? Hazudsz a barátnődnek, elárulod őt a háta mögött, ráadásul úgy teszed, hogy elmondásod szerint kedves, aranyos. Szégyelld magad! A nem vakságot fogadtam című vetítésedhez meg semmi köze nincsen. Szöveget értelmezi sem tudsz, mert ez az jelenti, hogy a nőd mellett más nőket is megnézel. Ez nem baj persze, meg az enyhe flört sem. De te randizol, meg idegen nőket csókolgatsz. Buta ku.va vagy kérdező!
12/13 anonim válasza:
Hogy te mekkora egy f****sz vagy ....azt csinalsz amit akarsz senki nem tilthatja meg de ez hogy lelkifurdalás nélkül ilyeneket megcsinálsz :D szánalmas.. mondd el a barátnődnek szakítsatok és utána annyit randizol amennyit akarsz ... ha erre van igényed akkkor nem is szereted őt.
ja és én sem vagyok egy szent ember én is csináltam hülyeséget de közben tudtam hogy rossz és nemhitegettem senkit miközben folyamatosan megcsaltam . És ami a legeslegjobb hogy büszke is vagy rá .Látható hogy leszarod hogy 10/10 ember szerint ez nem helyes de te meg vagy győződve róla hogy ez a normális tehát nem azért irtad ki mert a válasz érdekel hanem hogy az emberek elismerő válaszait olvasgasd :DD vicces
13/13 anonim válasza:
Ja szakíts vele, mert nem szereted, te beteg fa.sz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!