Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnátok hozzá, ha a barátnőtök sok szexet akarna?
Figyelt kérdés
Napi 1x. Nekem elég lenne heti 2x is. Nem vagyok az a Casanova típus. Őt meg nem szeretném megbántani azzal, hogy rám mászik és eltaszítom, mert 10/11-es fullos csaj.2014. jún. 11. 20:30
3/10 anonim válasza:
te kis bu zi vagy nem pedig férfi :D
5/10 A kérdező kommentje:
akkor ujjazhatnám éjjel-nappal. am bocs, rossz kategóriába írtam a kérdést. b*zi vagy te bar0marc
2014. jún. 11. 20:35
6/10 anonim válasza:
Nő, aki szexelni akar? Ez a humor kategóriába való, haver.
7/10 anonim válasza:
napi 1 nem is sok, ha együtt éltek.
8/10 anonim válasza:
Nem illik össze a libidótok. Van ilyen.
Mindenképp beszéljétek meg, mert ebből csúnya félreértések lehetnek. Fontos, hogy érezze, nem az van hogy nem kívánod, csak neked kisebb az igényed ilyen téren.
9/10 anonim válasza:
Nálunk pont ugyanez a helyzet, csak én a másik oldalon állok :) Barátom sokkal kevesebbet akar szexelni mint én, az elejében persze mindig "megsértődtem" az elutasítások miatt, de azóta meg valahogy már hozzászoktam a dologhoz. Bele kellett törődnöm hogy úgysem tudok változtatni rajta, csak maximum összeveszhetek vele non stop... Ha meg már nagyon nem bírok magammal, van két szép kis kezem... :) 20l
10/10 anonim válasza:
21:27 is csak egy egész kicsike kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!