Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Egy sráccal 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egy sráccal 3 hete beszélgettünk, ott aludtam nála kavartunk is, de nem feküdtünk le, mindez pénteken volt.

Figyelt kérdés
Vasárnap ugyanugy beszélgettünk fb-n, viszont hétfőn már nem beszéltünk, mivel dolgozik.Azonban este volt fent 1 órát, de nem írt rám. Ma még mindig nem beszéltünk, igaz fent se volt még 1 percre sem, valószínűleg este fent lesz. Csak simán beszélgessek vele, kérdezek rá (mert nem szeretnék felesleges köröket futni) stb. Várom az ötleteket, hogy mit tegyek.

2014. júl. 8. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgethetsz vele simán is vagy esetleg írsz neki és megkérdezed tőle amire kíváncsi vagy!
2014. júl. 8. 19:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem érdekled annyira szerintem. Kezdj új lovag után nézelődni.
2014. júl. 8. 19:20
 3/6 A kérdező kommentje:
de nem szeretnék konkrétan rákérdezni, hogy lesz-e köztünk valami, mert ha nemet írna, akkor utána biztos nem lenne miről beszélgetni :\ és barátnak is eltudnám képzelni, mert irtó aranyos :)
2014. júl. 8. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon szerette volna a szexet, akkor azon a pénteki napot bevetette volna magát .. sajnálom kimondani (illetve legépelni), de szerintem csalódott benned.

Ez csak az én véleményem, szerintem beszéld meg veled, de rögtön ezzel kezdd, csak vezesd fel a témát, beszélgessetek a péntekről stb. és ha már a téma közelében vagytok akkor kérdezz rá. SZERINTEM

2014. júl. 8. 19:23
 5/6 A kérdező kommentje:
akart, többször is megkérdezte.. de hát nyilván elsőre nem megyek bele :) egyébként ő is 17 meg én is.
2014. júl. 8. 19:24
 6/6 A kérdező kommentje:
nem tudom mit beszélhetnék még vele a péntekről, mert mikor kikísért buszmegbe kb megbeszéltük a napot.. vagyis az estét nem, de arról nem tudom mit tudnék vele beszélni :D
2014. júl. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!