Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha az első randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha az első randi után ott aludtam a fiúnál?

Figyelt kérdés
Ő akart volna szexelni, de nem hagytam.
2015. okt. 8. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát te tudod, hogy randi alapján milyen volt, gáz vagy nem.

Nekem furcsa a fiú szemszögéből, hiszen egyértelműen szexre akarta terelni a dolgot, te meg nem akartad, akkor az ottalvás is elég értelmetlen...Egyáltalán hogy jött ez így össze?

2015. okt. 8. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha már régóta ismered személyesen, akkor nem annyira, ha friss ismeretség, akkor baromi felelőtlen voltál.
2015. okt. 8. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:
47%

Ha ott alszol, akkor szexelj.

Ha nem akarsz, ne aludj ott.

2015. okt. 8. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:
tudtad, hogy szexelni akar, de ott aludtál és mégse hagytad vagy mi?
2015. okt. 8. 11:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nincs egyetemes szabaly, h ha ottalszik, akkor szexelni is kell...ki mondja ezt??! Attol fugg, milyen volt a randi...velem is volt mar ilyen, h elso randin egy buliban kotottunk ki, majd a sracnal, m o kozelebb lakott, es bizony ottaludtam, de nem tortent semmi, es ez igy volt jo...
2015. okt. 8. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a körülményektől függ.. Ha netán nagy köztetek a távolság és annyira jól éreztétek magatokat a randin, hogy megbeszéltétek, hogy nem mész el az utolsó busszal, helyette majd nála alszol. Akkor határeset, de szerintem akkor is illik kitérni rá, hogy "oké, de nem lesz semmi!". Viszont, ha csak úgy belementél, hogy nála alszol, aztán meglepődtél, hogy nyomul az szerintem elég gáz.
2015. okt. 8. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is ott aludtam az első randi után a férfinél. Nálunk úgy volt, hogy késő délután kezdődött és annyira jól éreztük magunkat, hogy csak repült az idő. Aztán már elmúlt éjfél, de én nem akartam haza menni (ennek megvan az oka, de semmi köze nem volt a férfihoz, akivel randiztam). A lényeg, hogy felajánlotta, hogy aludhatok nála, ha szeretnék. Végül egy ágyban aludtunk, de teljesen egyértelmű volt, hogy CSAK alvás céljából lesz ez az egész. Szóval szerintem nem volt gáz, én nem éreztem annak, bár tény, hogy voltak olyanok, akik szerint nem kellett volna. Viszont én úgy vagyok vele, hogy az volt a tökéletes lezárása a randinak. Nem bántam meg :)

Viszont van egy olyan sejtésem, hogy a ti esetetek egészen más. Azt írod: "Ő akart volna szexelni, de nem hagytam." Ez mégis pontosan, hogy történt. Mielőtt felvitt a lakására elkezdett nyomulni ÚGY, vagy csak utána?

Egyébként ne érdekeljen ki mit gondol, mármint úgy értem, hogy mindenkinek más az értékrendje. Van, akinek belefér akár a szex is az első randiba és van olyan is, akinél még a kézfogás sem jöhet szóba. Élj a saját értékrended szerint. TE gáznak érzed a történteket?

2015. okt. 8. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!