Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csaka filmekben van az, hogy egyszerre tudnak elmenni?
Nem lehetetlen azért, de nagyon függ a két embertől. Mi össze vagyunk szokva párommal, és ő pl elég nehezen tudja elnyújtani a saját orgazmusát. Egy dbig képes rá, de aztán van egy pont és akkor rögtön elmegy. Na nálunk általában ez úgy néz ki, hogy inkább arra törekszik, hogy én menjek el gyorsabban, mert akkor neki se kell visszatartania, de ha nem sikerül, akkor vagy elmegy előttem vagy átesik egy holtponton, ami után meg alig tud elélvezni. Másokkal, akik úgymond simán visszatartották, hogy elmenjenek, velük sosem volt egyszerre orgazmus, mert ők addig se táncoltak az élvezés határán.
És nálunk nem is feltétlenül olyan szexi romantikus, mint a filmekben, mert én orgazmus közben gyorsabb leszek, vagy nem is tudom, ő meg így megfeszül és megáll, tehát a kettőnk mozgása nem is igazán kompatibilis a másik orgazmusára. :D
De erről minek forgassanak filmet, nyilván sokkal mutatósabb, hogy romantikusan egymáson pihegnek, minthogy "oké megvolt, akkor most légyszi legyen hátulról, mindjárt végzek én is" vagy vmi...? :D
Ez nem csak a filmekbrn van.
Ha egy kicsit kommunikálsz szex közben a másik féllel akkor kivitelezhető h egyszerre ~lvezzetek el.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!