Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, van köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, van köztetek olyan, aki össze tudja hangolni, hogy egyszerre élvezzen el a barátnőjével?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi a módszeretek?
2019. júl. 5. 13:04
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Tudom, hogy mi"végzetes" számomra

Szóval ha elmegy, akkor sok esetben nagyon hamar lehet követni a nőt

Persze ehhez nem minden póz megfelelő

Pl lovagló nálam kilőve

2019. júl. 5. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem lehetetlen, pl nálunk ez úgy van hogy kézzel elégitem ki, mivel másképp nem sikerül neki, ez nem azért van mert két ujjam nagyobb lenne mint a farkam, és utána következek én.
2019. júl. 5. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nagyon egyszerű, párom sorozatélvező, szóval kb nehezebb nem egyszerre elmennünk, mint egyszerre.
2019. júl. 5. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Igaz én már nem fiú vagyok de működik ez és a nők szeretik.

Meg kell ismerni a partnert tudni kell neki mi a jó mikor megy el. Agyban dől el de tanulható.

2019. júl. 5. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Lányként mondom, hogy a pasimnak egyszer sikerült ezt összehoznia. Lényegében nem sokkal azelőtt, hogy elment elkezdte izgatni a csiklómat és kb teljesen egyszerre mentünk el.

Bár mivel mi a pesszáriumot kombináljuk a megszakítással ezt azóta elkerüljük.

2019. júl. 5. 15:20
 6/8 Boszorkány_ ***** válasza:
Nem lehetetlen!
2019. júl. 5. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi már hosszú évek óta együtt vagyunk a férjemmel, viszont szinte kivétel nélkül együtt élvezünk el. És a titok? Hogy ha én elélvezek, attól is elélvez. :)
2019. júl. 5. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem mindig, de úgy 80%-ban igen. De függ a póztól is, mert mondjuk ha a ő van felül, akkor nem nagyon megy, mert olyankor elég hamar elélvez, én meg nem. De, ha én vagyok felül, akkor simán meg tudom oldani.

Soha nem szoktam sietni, imádom a barátnőmet kényeztetni, legyen hosszú előjáték, sok simogatással, masszírozás, csak nem szabad túlzásba se vinni, mert akkor túl hamar elélvez és utána érzékeny lesz neki.

Szoktunk olyat is, hogy behatolok és sokáig szeretjük egymást, nem sietünk, de előfordul néha úgynevezett öt perces szex is, amikor nincs sok időnk.

Igen megoldható!

2019. júl. 7. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!