Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van köztetek olyan, aki össze tudja hangolni, hogy egyszerre élvezzen el a barátnőjével?
Tudom, hogy mi"végzetes" számomra
Szóval ha elmegy, akkor sok esetben nagyon hamar lehet követni a nőt
Persze ehhez nem minden póz megfelelő
Pl lovagló nálam kilőve
Igaz én már nem fiú vagyok de működik ez és a nők szeretik.
Meg kell ismerni a partnert tudni kell neki mi a jó mikor megy el. Agyban dől el de tanulható.
Lányként mondom, hogy a pasimnak egyszer sikerült ezt összehoznia. Lényegében nem sokkal azelőtt, hogy elment elkezdte izgatni a csiklómat és kb teljesen egyszerre mentünk el.
Bár mivel mi a pesszáriumot kombináljuk a megszakítással ezt azóta elkerüljük.
Nem mindig, de úgy 80%-ban igen. De függ a póztól is, mert mondjuk ha a ő van felül, akkor nem nagyon megy, mert olyankor elég hamar elélvez, én meg nem. De, ha én vagyok felül, akkor simán meg tudom oldani.
Soha nem szoktam sietni, imádom a barátnőmet kényeztetni, legyen hosszú előjáték, sok simogatással, masszírozás, csak nem szabad túlzásba se vinni, mert akkor túl hamar elélvez és utána érzékeny lesz neki.
Szoktunk olyat is, hogy behatolok és sokáig szeretjük egymást, nem sietünk, de előfordul néha úgynevezett öt perces szex is, amikor nincs sok időnk.
Igen megoldható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!